Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

Cal Saldoni

Cal Saldoni ofereix als comensals plats a la carta amb productes de temporada. Per tant, la carta varia segons l’època de l’any. La cuina, com ells mateixos la defineixen, és una “cuina moderna de l’àvia”, amb un punt i uns sabors rústics, i un toc modern. Els plats de la carta poden acompanyar-se d’una extensa carta de vins, amb més de 160 referències. Entre elles destaquen clàssics com Baron de Chirel, Roda I, Aión o Clos Mogador, i vins emergents com Comalats o Mas Igneus. Plats i vins en el millor dels entorns possibles: Sant Pau d’Ordal, al bell mig del Penedès.
Preu mitjà
Mig
Situació
Urbà
Serveis
Admeten targetes
Climatitzat

Al mapa

Agenda

 • Anoia - Castell de Rubió
  01/01/2021-31/12/2021 Comarca de l'Anoia

  Descobreix el patrimoni de l'Anoia

  Endinsa’t en la història del patrimoni cultural i històric de la comarca de l'Anoia amb les visites guiades que organitza Anoia Patrimoni. Consulta les visites guiades i tria què vols descobrir.

 • Masia Freixa de Terrassa
  01/01/2021-31/12/2021 Comarques de Barcelona

  Descobreix el patrimoni industrial

  Museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses t'esperen amb un munt d'activitats que no t'acabaràs mai. Descobreix el patrimoni industrial!

 • 05/01/2020-27/12/2020 Manresa

  Descobreix la Torre Lluvià

  Vine a conèixer l'obra de l'arquitecte modernista Ignasi Oms, contemplant l'entorn natural des del lluernari i a gaudir de l'Anella Verda de Manresa.

 • 15/03/2020 Gavà

  Dia de la Murtra

  Antigament s'anava a aquest estany de Gavà a pescar anguiles. Ara, el Dia de la Murtra s'hi alliberen animals.