Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

Ca l'U

El restaurant Ca l'U és un clàssic de la capital osonenca, renovat i traslladat al seu nou i senyorial emplaçament el mes de juny del 2006, en una casa senyorial del segle XVIII, amb frescos a les parets del pintor Francesc Pla, el Vigatà. Un marc elegant i distingit per gaudir d'una bona taula. A començaments dels anys 1950, la família Reniu es va fer càrrec de l'establiment que des de sempre ha estat cita obligada de representants, empresaris, polítics i visitants de la capital comarcal.Les seves especialitats són la cuina tradicional catalana de mercat i, per això mateix, de temporada. Els clàssics de la carta: canelons de la casa; medallons de llenguado i llagostins; cervellet a la romana; caneló cruixent de peu de porc i botifarra negra amb reducció de Porto; sopa de fruits vermella, i bescuit de la casa, un clàssic de generacions.
Preu mitjà
Mig
Situació
Edifici històric
Urbà
Serveis
Admeten targetes
Aparcament
Carta de vins
Carta en altres idiomes
Climatitzat

Al mapa

Agenda

 • Anoia - Castell de Rubió
  01/01/2021-31/12/2021 Comarca de l'Anoia

  Descobreix el patrimoni de l'Anoia

  Endinsa’t en la història del patrimoni cultural i històric de la comarca de l'Anoia amb les visites guiades que organitza Anoia Patrimoni. Consulta les visites guiades i tria què vols descobrir.

 • Masia Freixa de Terrassa
  01/01/2021-31/12/2021 Comarques de Barcelona

  Descobreix el patrimoni industrial

  Museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses t'esperen amb un munt d'activitats que no t'acabaràs mai. Descobreix el patrimoni industrial!

 • 05/01/2020-27/12/2020 Manresa

  Descobreix la Torre Lluvià

  Vine a conèixer l'obra de l'arquitecte modernista Ignasi Oms, contemplant l'entorn natural des del lluernari i a gaudir de l'Anella Verda de Manresa.

 • 15/03/2020 Gavà

  Dia de la Murtra

  Antigament s'anava a aquest estany de Gavà a pescar anguiles. Ara, el Dia de la Murtra s'hi alliberen animals.