Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

Cal Marçal

En els inicis només hi havia el bar, però l'any 1990 ja es va obrir el menjador de la planta baixa, i més endavant s'amplià amb el menjador de la planta superior. L'any 1997 es va remodelar el bar adaptant-hi una botiga, i el 2009 la família Sayós va ampliar les instal·lacions amb la inauguració de l'Apart-Hotel Cal Marçal. Especialitzats en cuina casolana i del Berguedà (pèsols negres, blat de moro escairat, patates emmascarades...), seleccionen els millors embotits del Berguedà i treballen amb productes de temporada, a l'estiu els de l'hort i a la tardor els bolets.
Preu mitjà
Baix
Situació
Carretera
Hotel
Serveis
Admeten targetes
Aparcament
Climatitzat

Al mapa

Agenda

 • Anoia - Castell de Rubió
  01/01/2021-31/12/2021 Comarca de l'Anoia

  Descobreix el patrimoni de l'Anoia

  Endinsa’t en la història del patrimoni cultural i històric de la comarca de l'Anoia amb les visites guiades que organitza Anoia Patrimoni. Consulta les visites guiades i tria què vols descobrir.

 • Masia Freixa de Terrassa
  01/01/2021-31/12/2021 Comarques de Barcelona

  Descobreix el patrimoni industrial

  Museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses t'esperen amb un munt d'activitats que no t'acabaràs mai. Descobreix el patrimoni industrial!

 • 05/01/2020-27/12/2020 Manresa

  Descobreix la Torre Lluvià

  Vine a conèixer l'obra de l'arquitecte modernista Ignasi Oms, contemplant l'entorn natural des del lluernari i a gaudir de l'Anella Verda de Manresa.

 • 15/03/2020 Gavà

  Dia de la Murtra

  Antigament s'anava a aquest estany de Gavà a pescar anguiles. Ara, el Dia de la Murtra s'hi alliberen animals.