Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

Els Roures

El restaurant Els Roures fou construït l'any 1976 al poble d'Espinalbet, quan només hi havia quatre cases al voltant de l'església. És un negoci familiar pensat per al turisme de muntanya. Es tracta d'un establiment rústic, envoltat de boscos, on els elements principals són la fusta i la pedra, i té una gran llar de foc central de forja i una graella per coure les carns a la brasa. És un restaurant adherit a les associacions de La Cuina del Bolet i La Cuina de la Caça, i s'hi poden tastar els plats tradicionals de la gastronomia del Berguedà, com patates emmascarades, mongetes amb rosta, vedella estofada amb bolets o peus de porc amb ceps.Amb l'objectiu de contribuir en la promoció del turisme responsable i la sostenibilitat mediambiental, Els Roures s'ha adherit al Compromís Biosphere.
Preu mitjà
Alt
Mig
Situació
Entorn natural
Hotel
Serveis
Aparcament
Menú infantil
Terrassa
Menú sense gluten
Segells i certificacions Compromís Biosphere

Al mapa

Agenda

 • Anoia - Castell de Rubió
  01/01/2021-31/12/2021 Comarca de l'Anoia

  Descobreix el patrimoni de l'Anoia

  Endinsa’t en la història del patrimoni cultural i històric de la comarca de l'Anoia amb les visites guiades que organitza Anoia Patrimoni. Consulta les visites guiades i tria què vols descobrir.

 • Masia Freixa de Terrassa
  01/01/2021-31/12/2021 Comarques de Barcelona

  Descobreix el patrimoni industrial

  Museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses t'esperen amb un munt d'activitats que no t'acabaràs mai. Descobreix el patrimoni industrial!

 • 05/01/2020-27/12/2020 Manresa

  Descobreix la Torre Lluvià

  Vine a conèixer l'obra de l'arquitecte modernista Ignasi Oms, contemplant l'entorn natural des del lluernari i a gaudir de l'Anella Verda de Manresa.

 • 15/03/2020 Gavà

  Dia de la Murtra

  Antigament s'anava a aquest estany de Gavà a pescar anguiles. Ara, el Dia de la Murtra s'hi alliberen animals.