Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

Hostal de Mura

Situat al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, al mig del nucli antic del municipi de Mura, a prop de la plaça de l'Església, ofereix cuina casolana i de mercat. L'Hostal de Mura ja funcionava fa 350 anys, amb una proposta gastronòmica tradicional que ha perdurat fins avui dia. És un establiment petit i acollidor amb un interior amb sostre de doble volta de pedra i llar de foc. Amb plats grans i abundosos, s'hi poden trobar tant fruits del camp com viandes de la contrada. Entre les seves especialitats, destaquen el bacallà amb samfaina, els peus de porc amb caragols, el conill amb bolets o el trinxat de la Cerdanya.
Preu mig
Mig
Situació
Nucli antic
Serveis
Menú infantil

Al mapa

Agenda

 • Anoia - Castell de Rubió
  01/01/2021-31/12/2021 Comarca de l'Anoia

  Descobreix el patrimoni de l'Anoia

  Endinsa’t en la història del patrimoni cultural i històric de la comarca de l'Anoia amb les visites guiades que organitza Anoia Patrimoni. Consulta les visites guiades i tria què vols descobrir.

 • Masia Freixa de Terrassa
  01/01/2021-31/12/2021 Comarques de Barcelona

  Descobreix el patrimoni industrial

  Museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses t'esperen amb un munt d'activitats que no t'acabaràs mai. Descobreix el patrimoni industrial!

 • 05/01/2020-27/12/2020 Manresa

  Descobreix la Torre Lluvià

  Vine a conèixer l'obra de l'arquitecte modernista Ignasi Oms, contemplant l'entorn natural des del lluernari i a gaudir de l'Anella Verda de Manresa.

 • 15/03/2020 Gavà

  Dia de la Murtra

  Antigament s'anava a aquest estany de Gavà a pescar anguiles. Ara, el Dia de la Murtra s'hi alliberen animals.