Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

La Canasta

#
La història del restaurant La Canasta, situat a la platja de Castelldefels, va començar el 1976 i actualment el segueix regentant el seu creador, Miquel Yepes, amb més de tres dècades de trajectòria i un bon grapat de premis i reconeixements.Un cop a la taula, les receptes de la mar també són les grans protagonistes. Algunes propostes són el bacallà a la brasa, el lluç a la basca, el llobarro a la sal o la suprema d'orada amb alls tendres i angules. També es pot triar entre un bon assortiment de carns i uns bons vins per acompanyar tots els plats que surten dels fogons. Les postres casolanes són una altra de les especialitats d'aquest restaurant.
Preu mig
Alt
Situació
Platja
Serveis
Admeten targetes
Accessible per a persones amb diversitat funcional
Carta de vins
Climatitzat
Menjadors privats
Terrassa

Al mapa

Agenda

 • Anoia - Castell de Rubió
  01/01/2021-31/12/2021 Comarca de l'Anoia

  Descobreix el patrimoni de l'Anoia

  Endinsa’t en la història del patrimoni cultural i històric de la comarca de l'Anoia amb les visites guiades que organitza Anoia Patrimoni. Consulta les visites guiades i tria què vols descobrir.

 • Masia Freixa de Terrassa
  01/01/2021-31/12/2021 Comarques de Barcelona

  Descobreix el patrimoni industrial

  Museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses t'esperen amb un munt d'activitats que no t'acabaràs mai. Descobreix el patrimoni industrial!

 • 05/01/2020-27/12/2020 Manresa

  Descobreix la Torre Lluvià

  Vine a conèixer l'obra de l'arquitecte modernista Ignasi Oms, contemplant l'entorn natural des del lluernari i a gaudir de l'Anella Verda de Manresa.

 • 15/03/2020 Gavà

  Dia de la Murtra

  Antigament s'anava a aquest estany de Gavà a pescar anguiles. Ara, el Dia de la Murtra s'hi alliberen animals.