Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

La Canasta

#
La història de la Canasta va començar l’any 1976. Un cop a taula, les receptes del mar també són les grans protagonistes. Algunes propostes són el bacallà a la brasa o al pil-pil, el lluç a la basca, el llobarro a la sal, els medallons de rap, el típic suquet de pescadors o la suprema d’orada amb alls tendres i angules. També es pot triar entre un bon assortit de carns i, tal com mana la cuina mediterrània, uns bons vins per acompanyar tots els plats que surten dels fogons. Les postres casolanes són una altra de les especialitats d’aquest restaurant, al capdavant del qual continua Miquel Yepes, amb més de tres dècades de trajectòria i un bon grapat de premis i reconeixements.
Preu mig
Alt
Situació
Platja
Serveis
Admeten targetes
Accessible per a persones amb diversitat funcional
Carta de vins
Climatitzat
Menjadors privats
Terrassa