Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

Niu Nou

#
Si seguim la ruta del Camí dels Bons Homes, a Bagà trobem un restaurant anomenat Niu Nou. Aquest restaurant Slow Food ofereix als clients una cuina tradicional amb tocs creatius.Niu Nou es caracteritza per oferir una extensa carta de plats. Tot i així, el que sorprèn d'aquesta carta és la nomenclatura dels plats, denominats segons la vegetació que envolta el restaurant, i la varietat de plats que ofereix segons la temporada, ja que la carta és diferent a cada època de l'any. Per aquest motiu, la cuina de Niu Nou elabora uns plats amb productes ecològics, però també frescos i de primera qualitat. Niu Nou també disposa d'un gran celler amb vins i caves de la zona.Els menús que ofereix el restaurant poden ser de temporada, de degustació o temàtics, com el de Cap d'Any o el de Carnaval.
Preu mitjà
Mig
Situació
Centre ciutat
Serveis
Admeten targetes
Carta de vins
Climatitzat
Internet
Terrassa

Al mapa

Agenda

 • Anoia - Castell de Rubió
  01/01/2021-31/12/2021 Comarca de l'Anoia

  Descobreix el patrimoni de l'Anoia

  Endinsa’t en la història del patrimoni cultural i històric de la comarca de l'Anoia amb les visites guiades que organitza Anoia Patrimoni. Consulta les visites guiades i tria què vols descobrir.

 • Masia Freixa de Terrassa
  01/01/2021-31/12/2021 Comarques de Barcelona

  Descobreix el patrimoni industrial

  Museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses t'esperen amb un munt d'activitats que no t'acabaràs mai. Descobreix el patrimoni industrial!

 • 05/01/2020-27/12/2020 Manresa

  Descobreix la Torre Lluvià

  Vine a conèixer l'obra de l'arquitecte modernista Ignasi Oms, contemplant l'entorn natural des del lluernari i a gaudir de l'Anella Verda de Manresa.

 • 15/03/2020 Gavà

  Dia de la Murtra

  Antigament s'anava a aquest estany de Gavà a pescar anguiles. Ara, el Dia de la Murtra s'hi alliberen animals.