Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

Cal Blasi

#
El restaurant Cal Blasi és un restaurant de cuina tradicional catalana que es troba al centre de Berga des de l'any 1932.La carta té una gran varietat de plats típics del Berguedà, tots elaborats amb ingredients de proveïdors pròxims, de quilòmetre zero i ecològics. Disposa d'un ampli assortiment de tapes i plats combinats, però la seva especialitat és la carn a la brasa, que pot anar acompanyada de patates, amanida, escalivada i torrades, entre altres coses.A més a més, Cal Blasi ofereix un menú macrobiòtic i d'opcions vegeterianes.
Preu mitjà
Baix
Situació
Ciutat
Serveis
Admeten animals
Carta de vins
Espai per a nens
Menú infantil
Terrassa

Al mapa

Agenda

 • Anoia - Castell de Rubió
  01/01/2021-31/12/2021 Comarca de l'Anoia

  Descobreix el patrimoni de l'Anoia

  Endinsa’t en la història del patrimoni cultural i històric de la comarca de l'Anoia amb les visites guiades que organitza Anoia Patrimoni. Consulta les visites guiades i tria què vols descobrir.

 • Masia Freixa de Terrassa
  01/01/2021-31/12/2021 Comarques de Barcelona

  Descobreix el patrimoni industrial

  Museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses t'esperen amb un munt d'activitats que no t'acabaràs mai. Descobreix el patrimoni industrial!

 • 05/01/2020-27/12/2020 Manresa

  Descobreix la Torre Lluvià

  Vine a conèixer l'obra de l'arquitecte modernista Ignasi Oms, contemplant l'entorn natural des del lluernari i a gaudir de l'Anella Verda de Manresa.

 • 15/03/2020 Gavà

  Dia de la Murtra

  Antigament s'anava a aquest estany de Gavà a pescar anguiles. Ara, el Dia de la Murtra s'hi alliberen animals.