Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

Hisop

#
L'Hisop és un establiment petit i agradable, extremadament íntim, que de la mà del xef Oriol Ivern ofereix una cuina catalana contemporània. Utilitza productes de temporada i la carta es modifica quatre vegades l'any, coincidint amb les estacions. La gastronomia que ofereix es basa en els productes de la terra i en els gustos dels plats tradicionals i clàssics, però manipulant-los des de nous punts de vista i buscant la subtilesa.Aquesta proposta culinària ha estat premiada amb una estrella Michelin. S'hi pot menjar a la carta o optar pel menú degustació. La decoració, amb parets despullades i fusta natural, li dona un aire sobri i elegant, i càlid i funcional alhora. Està tancat dissabtes migdia, diumenges i festius.
Preu mig
Mig
Situació
Urbà
Ciutat
Serveis
Admeten targetes
Carta de vins
Carta en altres idiomes
Climatitzat