Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

Cal Carter Perich

El restaurant familiar Cal Carter gaudeix d'un entorn privilegiat al voltant del Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i la Serra de l'Obac. Es tracta d'una empresa fundada el 1964 per la família Perich i caracteritzada per la seva gran oferta gastronòmica.Proposen una cuina de mercat de caràcter tradicional realitzada amb productes de temporada i autòctons. A més, elaboren plats de creació pròpia com el filet a l'estil Cal Carter o els cigrons gratinats amb bacallà i allioli, entre d'altres.El restaurant disposa de dos menjadors i d'un saló privat. També compten amb un celler amb vins de la DO Pla de Bages.Se li ha atorgat, dins del territori certificat com a Destinació Biosphere Paisatges de Barcelona, el distintiu Compromís Biosphere que vetlla per la sostenibilitat ambiental, social i econòmica.
Preu mitjà
Alt
Situació
Centre ciutat
Serveis
Admeten targetes
Carta de vins
Menjadors privats
Terrassa
Segells i certificacions Compromís Biosphere

Al mapa

Agenda

 • Anoia - Castell de Rubió
  01/01/2021-31/12/2021 Comarca de l'Anoia

  Descobreix el patrimoni de l'Anoia

  Endinsa’t en la història del patrimoni cultural i històric de la comarca de l'Anoia amb les visites guiades que organitza Anoia Patrimoni. Consulta les visites guiades i tria què vols descobrir.

 • Masia Freixa de Terrassa
  01/01/2021-31/12/2021 Comarques de Barcelona

  Descobreix el patrimoni industrial

  Museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses t'esperen amb un munt d'activitats que no t'acabaràs mai. Descobreix el patrimoni industrial!

 • 05/01/2020-27/12/2020 Manresa

  Descobreix la Torre Lluvià

  Vine a conèixer l'obra de l'arquitecte modernista Ignasi Oms, contemplant l'entorn natural des del lluernari i a gaudir de l'Anella Verda de Manresa.

 • 15/03/2020 Gavà

  Dia de la Murtra

  Antigament s'anava a aquest estany de Gavà a pescar anguiles. Ara, el Dia de la Murtra s'hi alliberen animals.