Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

Cal Carter Perich

El restaurant familiar Cal Carter gaudeix d'un entorn privilegiat al voltant del Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i la Serra de l'Obac. Es tracta d'una empresa fundada el 1964 per la família Perich i caracteritzada per la seva gran oferta gastronòmica.Proposen una cuina de mercat de caràcter tradicional realitzada amb productes de temporada i autòctons. A més, elaboren plats de creació pròpia com el filet a l'estil Cal Carter o els cigrons gratinats amb bacallà i allioli, entre d'altres.El restaurant disposa de dos menjadors i d'un saló privat. També compten amb un celler amb vins de la DO Pla de Bages.Se li ha atorgat, dins del territori certificat com a Destinació Biosphere Paisatges de Barcelona, el distintiu Compromís Biosphere que vetlla per la sostenibilitat ambiental, social i econòmica.
Preu mig
Alt
Situació
Centre ciutat
Serveis
Admeten targetes
Carta de vins
Menjadors privats
Terrassa
Segells i certificacions Compromís Biosphere