Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

El Cigró d'Or

#
Després de deu anys a Gelida, el 2012 Oriol Llavina va canviar de casa i es va endur El Cigró d'Or a Vilafranca del Penedès, on s'ubica en un local ampli, amb força llum natural i la cuina a la vista, situat a l'altell del Mercat de la Carn. L'ànima inquieta de Llavina alimenta una cuina que és com ell, molt viva i intensa.Entre setmana ofereix dos menús, mentre que el cap de setmana es pot optar per carta de cuina tradicional posada al dia o bé per un menú degustació amb plats més complexos i una cuina més actual. Una proposta gastronòmica fidel al Penedès, tant pel que fa als vins com als plats.El Cigró d'Or ha estat reconegut amb el distintiu 'Compromís per la sostenibilitat Biosphere'.
Preu mitjà
Mig
Situació
Urbà
Serveis
Admeten targetes
Carta de vins
Climatitzat
Menjadors privats
Sommelier
Segells i certificacions Compromís Biosphere

Al mapa

Agenda

 • Anoia - Castell de Rubió
  01/01/2021-31/12/2021 Comarca de l'Anoia

  Descobreix el patrimoni de l'Anoia

  Endinsa’t en la història del patrimoni cultural i històric de la comarca de l'Anoia amb les visites guiades que organitza Anoia Patrimoni. Consulta les visites guiades i tria què vols descobrir.

 • Masia Freixa de Terrassa
  01/01/2021-31/12/2021 Comarques de Barcelona

  Descobreix el patrimoni industrial

  Museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses t'esperen amb un munt d'activitats que no t'acabaràs mai. Descobreix el patrimoni industrial!

 • 05/01/2020-27/12/2020 Manresa

  Descobreix la Torre Lluvià

  Vine a conèixer l'obra de l'arquitecte modernista Ignasi Oms, contemplant l'entorn natural des del lluernari i a gaudir de l'Anella Verda de Manresa.

 • 15/03/2020 Gavà

  Dia de la Murtra

  Antigament s'anava a aquest estany de Gavà a pescar anguiles. Ara, el Dia de la Murtra s'hi alliberen animals.