Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

El Cigró d'Or

#
Després de deu anys a Gelida, el 2012 Oriol Llavina va canviar de casa i es va endur El Cigró d'Or a Vilafranca del Penedès, on s'ubica en un local ampli, amb força llum natural i la cuina a la vista. L'ànima inquieta de Llavina alimenta una cuina que és com ell, molt viva i intensa.Entre setmana ofereix dos menús, mentre que el cap de setmana es pot optar per carta de cuina tradicional posada al dia o bé per un menú degustació amb plats més complexos i una cuina més actual.El Cigró d'Or ha estat reconegut amb el distintiu 'Compromís per la sostenibilitat Biosphere'.
Preu mig
Mig
Situació
Urbà
Serveis
Admeten targetes
Carta de vins
Climatitzat
Menjadors privats
Sommelier
Segells i certificacions Compromís Biosphere