Als pobles i ciutats de les comarques de Barcelona hi ha moltes oficines d'informació turística on rebre consells a la teva mida. Posa-t'hi en contacte i pren nota! 

Troba!

Resultats actuals S'estan mostrant 1 - 10 de 51 resultats.
 • #

  Oficina de Turisme de Sant Sadurní d'Anoia

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  Inaugurada l'any 2002 en un edifici modern i funcional a tocar de l'ajuntament, l'Oficina de Turisme de Sant Sadurní ofereix informació turística de la vila i l'entorn, així com assistència per a reserves i visites. També organitza activitats com el Cavatast, rutes guiades o exposicions.

 • #

  Oficina de Turisme de Terrassa

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  L'Oficina de Turisme de Terrassa ofereix tota la informació necessària per gaudir d'aquesta ciutat vallesana i dels seus atractius, des de la ciutat modernista i industrial a l'extraordinari patrimoni medieval. També organitza visites guiades per alguns dels principals punts d'interès de la ciutat.

 • #

  Oficina de Turisme de Sant Celoni

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  L'Oficina de Turisme de Sant Celoni, que es troba a l'interior de l'edifici d'un l'antic hospital del segle XVII, ofereix informació sobre l'oferta turística del poble i del Baix Montseny, així com del Parc Natural del Montseny i el Parc del Montnegre i el Corredor.

 • #

  Oficina de Turisme de Calaf

  Oficines de turisme Paisatges Barcelona

  L'Oficina de Turisme de Calaf està ubicada al centre del municipi. Els visitants hi poden trobar tot tipus d'informació sobre els punts d'interès cultural i natural de Calaf i del seu entorn, així com també del comerç i el patrimoni. 

 • #

  Oficina de Turisme de Cardona

  Oficines de turisme Paisatges Barcelona

  Oficina de Turisme situada sota la muralla que envolta el castell de Cardona. Organitza nombroses activitats i vistes guiades per la vila, que es poden reservar directament a través de la seva pàgina web.

 • #

  Oficina de Turisme de la Pobla de Lillet

  Oficines de turisme Pirineus

  L'Oficina de Turisme de la Pobla de Lillet està situada a l'estació de tren i proporciona al visitant tot tipus d'informació sobre aquest municipi i els voltants. També posa a la venda entrades per visitar els Jardins Artigas i per pujar al Tren del Ciment. 

 • #

  Oficina de Turisme de Barcelona - Palau Moja

  Oficines de turisme Barcelona

  Al Palau Moja, un edifici d'estil neoclàssic situat a la Rambla de Barcelona, hi ha una oficina de turisme que disposa d'informació detallada sobre el patrimoni cultural de tot Catalunya.

 • #

  Oficina de Turisme de Cubelles

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  L'Oficina de Turisme de Cubelles s'ubica a l'antic castell de la localitat, convertit en un palauet civil. S'hi pot trobar informació sobre serveis, patrimoni i rutes per fer al municipi. També hi ha una exposició permanent sobre el pallasso Charlie Rivel.

 • #

  Oficina de Turisme de Santa Susanna

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  L'Oficina de Turisme de Santa Susanna ofereix tota la informació sobre la localitat i rodalia. Disposa de xarxes socials per poder realitzar qualsevol consulta en línia.

 • #

  Oficina Comarcal de Turisme del Moianès

  Oficines de turisme Paisatges Barcelona

  L'Oficina Comarcal de Turisme del Moianés està situada al centre del municipi de Moià, a la planta baixa de l'edifici Carner. Els visitants hi trobaran tot tipus d'informació per descobrir aquesta comarca, així com també visites guiades a l'Ecomuseu del Moianès.

S'estan mostrant 1 - 10 de 51 resultats.