Als pobles i ciutats de les comarques de Barcelona hi ha moltes oficines d'informació turística on rebre consells a la teva mida. Posa-t'hi en contacte i pren nota! 

Troba!

Resultats actuals S'estan mostrant 1 - 10 de 51 resultats.
 • Oficina de Turisme de Sant Sadurní d'Anoia

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  L'Oficina de Turisme de Sant Sadurní ofereix informació turística de la vila i l'entorn, així com assistència per a reserves i visites. També organitza activitats com el Cavatast, rutes guiades o exposicions.

 • Oficina de Turisme de Terrassa

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  L'Oficina de Turisme de Terrassa és el punt neuràlgic de tota la informació necessària per gaudir d'aquesta ciutat i dels seus atractius, des de la ciutat modernista i industrial a l'extraordinari patrimoni medieval. També organitza visites guiades per alguns dels principals punts d'interès de la ciutat.

 • Oficina de Turisme de Sant Celoni

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  L'Oficina de Turisme de Sant Celoni rep els visitants amb informació sobre l'oferta turística del poble i del Baix Montseny, així com del Parc Natural del Montseny i el Parc del Montnegre i el Corredor.

 • Oficina de Turisme de Calaf

  Oficines de turisme Paisatges Barcelona

  Els visitants que s'acostin a l'oficina de turisme poden trobar tot tipus d'informació sobre els punts d'interès cultural i natural de Calaf i del seu entorn, així com també del comerç i el patrimoni. 

 • Oficina de Turisme de Cardona

  Oficines de turisme Paisatges Barcelona

  Aquesta oficina de turisme organitza nombroses activitats i vistes guiades per la vila, que es poden reservar directament a través de la seva pàgina web.

 • #

  Oficina de Turisme de la Pobla de Lillet

  Oficines de turisme Pirineus

  L'Oficina de Turisme de la Pobla de Lillet ofereix al visitant tot tipus d'informació sobre aquest municipi i els voltants. També posa a la venda entrades per visitar els Jardins Artigas i per pujar al Tren del Ciment. 

 • #

  Oficina de Turisme de Barcelona - Palau Moja

  Oficines de turisme Barcelona

  Al Palau Moja, un edifici d'estil neoclàssic situat a la Rambla de Barcelona, hi ha una oficina de turisme que disposa d'informació detallada sobre el patrimoni cultural de tot Catalunya.

 • Oficina de Turisme de Cubelles

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  L'Oficina de Turisme de Cubelles s'ubica a l'antic castell de la localitat, convertit en un palauet civil. S'hi pot trobar informació sobre serveis, patrimoni i rutes per fer al municipi. També hi ha una exposició permanent sobre el pallasso Charlie Rivel.

 • Oficina de Turisme de Santa Susanna

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  L'Oficina de Turisme de Santa Susanna ofereix tota la informació sobre la localitat i rodalia. Disposa de xarxes socials per poder realitzar qualsevol consulta en línia.

 • Oficina Comarcal de Turisme del Moianès

  Oficines de turisme Paisatges Barcelona

  Els visitants hi trobaran tot tipus d'informació per descobrir aquesta comarca, així com també visites guiades a l'Ecomuseu del Moianès.

S'estan mostrant 1 - 10 de 51 resultats.