Als pobles i ciutats de les comarques de Barcelona hi ha moltes oficines d'informació turística on rebre consells a la teva mida. Posa-t'hi en contacte i pren nota! 

Troba!

Resultats actuals S'estan mostrant 11 - 20 de 34 resultats.
 • #

  Oficina Municipal de Turisme de Vilanova i la Geltrú

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  L'Oficina de Turisme de Vilanova i la Geltrú es troba al parc de Ribes Roges, al passeig Marítim de la ciutat. Ofereix tota la informació necessària per descobrir el municipi i la comarca del Garraf i proposa al visitant indrets, serveis i activitats per realitzar en família, parella o amics.

 • #

  Oficina de Turisme de Mataró

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  Oficina de Turisme que disposa de tota la informació necessària sobre la ciutat i els seus serveis. A més a més, ofereix un servei d'audioguia en diversos idiomes i una àmplia oferta de rutes guiades.

 • #

  Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  L'Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac informa i assessora el visitant de tot el que la ciutat i els voltants ofereixen. És també punt d'informació de les rutes de les Viles Termals de Catalunya i de les Tres Viles i es troba situada al mateix edifici del centre d'art Fundació Palau, que acull la col·lecció d'art de Josep Palau i Fabre.

 • #

  Oficina de Turisme de Prats de Lluçanès

  Oficines de turisme Paisatges Barcelona

  Oficina de turisme ubicada al mateix edifici que l'Ajuntament i que proporciona informació sobre la vila i les activitats que s'hi poden realitzar.

 • #

  Oficina de Turisme de Sitges

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  L'Oficina de Turisme de Sitges informa el visitant de tot el que ofereix la ciutat pel que fa a serveis i també els llocs a visitar, amb una gran oferta de museus, rutes i visites guiades. Disposa d'un programa exclusiu per a empreses dedicat a l'organització d'esdeveniments. També disposa de central de reserves. 

 • #

  Oficina de Turisme del Masnou

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  L'Oficina de Turisme del Masnou és al mateix edifici que la Casa de Cultura, on es pot tenir informació pel que fa als diferents serveis, així com d'El Masnou. Terra de mar, un projecte de recuperació del patrimoni local i de promoció del turisme que s'està duent a terme.

 • #

  Thermalia Oficina de Turisme

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  L'Oficina de Turisme de Caldes de Montbui és l'encarregada de promocionar aquesta localitat, famosa pels balnearis i les aigües termals. Està ubicada a l'edifici de l'Antic Hospital de Santa Susanna, que comparteix amb el Museu Thermalia.

 • #

  Oficina de Turisme de Sant Cugat del Vallès

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  L'Oficina dona informació no tant sols del patrimoni de la ciutat sinó que també dona a conèixer rutes turístiques d'altres indrets de Catalunya o de l'Estat espanyol. A la part exterior disposa d'un punt d'accés interactiu que permet, fora de l'horari d'atenció, rebre informació a la carta.

 • #

  Punt d'Informació de Rubí

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  Aquest punt d'informació està situat en un dels accessos al centre de la ciutat i ofereix totes les possibilitats i els recursos per conèixer Rubí i els seus voltants.

 • #

  Punt d'Informació del Molí de Ca l'Antic

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  Punt d'informació turística a Figaró-Montmany on s'informa sobre el patrimoni modernista i els llocs d'interès del poble, així com del Parc Natural del Montseny.

S'estan mostrant 11 - 20 de 34 resultats.