Als pobles i ciutats de les comarques de Barcelona hi ha moltes oficines d'informació turística on rebre consells a la teva mida. Posa-t'hi en contacte i pren nota! 

Troba!

Resultats actuals S'estan mostrant 11 - 20 de 51 resultats.
 • #

  Oficina de Turisme d'Arenys de Mar

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  A Arenys de Mar hi ha una gran varietat d'atractius turístics diferents que permeten escollir entre: patrimoni, gastronomia, mar o oci. L'oficina es troba al centre de la vila, des d'on informen de totes les opcions de visita a la localitat.

 • #

  Oficina Municipal de Turisme de Vilanova i la Geltrú

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  L'Oficina de Turisme de Vilanova i la Geltrú es troba al parc de Ribes Roges, al passeig Marítim de la ciutat. Ofereix tota la informació necessària per descobrir el municipi i la comarca del Garraf i proposa al visitant indrets, serveis i activitats per realitzar en família, parella o amics.

 • #

  Oficina de Turisme de Mataró

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  Oficina de Turisme que disposa de tota la informació necessària sobre la ciutat i els seus serveis. A més a més, ofereix un servei d'audioguia en diversos idiomes i una àmplia oferta de rutes guiades.

 • #

  Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  L'Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac informa i assessora el visitant de tot el que la ciutat i els voltants ofereixen. És també punt d'informació de les rutes de les Viles Termals de Catalunya i de les Tres Viles i es troba situada al mateix edifici del centre d'art Fundació Palau, que acull la col·lecció d'art de Josep Palau i Fabre.

 • #

  Oficina de Turisme de Prats de Lluçanès

  Oficines de turisme Paisatges Barcelona

  Oficina de turisme ubicada al mateix edifici que l'Ajuntament i que proporciona informació sobre la vila i les activitats que s'hi poden realitzar.

 • #

  Oficina de Turisme de Sitges

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  L'Oficina de Turisme de Sitges informa el visitant de tot el que ofereix la ciutat en tots els aspectes. Disposa d'un programa exclusiu per a empreses dedicat a l'organització d'esdeveniments. També organitza visites guiades.

 • #

  Oficina de Turisme del Masnou

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  L'Oficina de Turisme del Masnou és al mateix edifici que la Casa de Cultura, on es pot tenir informació pel que fa als diferents serveis, així com d'El Masnou. Terra de mar, un projecte de recuperació del patrimoni local i de promoció del turisme que s'està duent a terme.

 • #

  Oficina de Turisme de Calella

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  L'Oficina de Turisme de Calella ofereix al visitant tota la informació necessària per conèixer el municipi i el voltant. Proporciona itineraris per als amants de la natura, l'agenda d'esdeveniments culturals, la guia de les millors platges, i té cura dels turistes que tenen qualsevol tipus de problema.

 • #

  Oficina de Turisme de Subirats

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  Ubicat a l'edifici de l'estació de tren, el punt d'informació turística de Subirats ofereix, a més de l'atenció al visitant, visites guiades, lloguer de bicicletes i zones de reunions, entre altres serveis. A més, la majoria de les rutes vitivinícoles de Subirats comencen des d'aquí.

 • #

  Oficina Comarcal de Turisme del Berguedà

  Oficines de turisme Pirineus

  Oficina de turisme que ofereix assessorament personal als visitants de la comarca del Berguedà i que disposa d'informació detallada sobre excursions i activitats que s'hi poden fer. Forma part del Compromís Biosphere per promoure el turisme sostenible.

S'estan mostrant 11 - 20 de 51 resultats.