Als pobles i ciutats de les comarques de Barcelona hi ha moltes oficines d'informació turística on rebre consells a la teva mida. Posa-t'hi en contacte i pren nota! 

Troba!

Resultats actuals S'estan mostrant 21 - 30 de 51 resultats.
 • Oficina de Turisme de Pineda de Mar

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  L'Oficina de Turisme de Pineda de Mar proporciona tota la informació necessària per gaudir de tots els atractius que ofereix el municipi. Proposa visites d'interès, activitats culturals, itineraris familiars, material turístic i esdeveniments per a les empreses, entre d'altres.

 • #

  Oficina Comarcal de Turisme del Berguedà

  Oficines de turisme Pirineus

  Oficina de turisme que ofereix assessorament personal als visitants de la comarca del Berguedà i que disposa d'informació detallada sobre excursions i activitats que s'hi poden fer. Forma part del Compromís Biosphere per promoure el turisme sostenible.

 • #

  Punt d’Informació del C.C. Viladecans The Style Outlets

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  Punt d'informació situat a l'interior del centre comercial The Style Outlets de Viladecans. Ofereix tant informació sobre el centre com sobre propostes turístiques per tot Catalunya, i posa l'accent en el turisme sostenible. Té el certificat Biosphere.

 • Oficina de Turisme de Malgrat de Mar

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  L'Oficina de Turisme de Malgrat de Mar ofereix tota la informació sobre la localitat i la rodalia, i proposa al visitant itineraris familiars, rutes culturals i naturals i indrets imprescindibles. S'organitzen visites guiades per mostrar el patrimoni del municipi.

 • Oficina de Turisme de Caldes de Montbuí

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  L'Oficina de Turisme de Caldes de Montbui és l'encarregada de promocionar aquesta localitat, famosa pels balnearis i les aigües termals. Està ubicada a l'edifici de l'Antic Hospital de Santa Susanna, que comparteix amb el Museu Thermalia.

 • #

  Oficina de Turisme de Rubí

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  Aquest punt d'informació està situat en un dels accessos al centre de la ciutat i ofereix totes les possibilitats i els recursos per conèixer Rubí i la rodalia.

 • Oficina de Turisme de Sant Cugat del Vallès

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  L'oficina dona informació no només del patrimoni de la ciutat sinó de les rutes turístiques d'altres indrets de Catalunya o de l'Estat espanyol. A la part exterior disposa d'un punt d'accés interactiu que permet, fora de l'horari d'atenció, rebre informació a la carta.

 • #

  Punt d'Informació del Molí de Ca l'Antic

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  Punt d'informació turística a Figaró-Montmany on s'informa sobre el patrimoni modernista i els llocs d'interès del poble, així com del Parc Natural del Montseny.

 • Oficina d'Informació Turística de la Roca Village

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  El punt d'informació turística de la Roca Village proporciona tota la informació necessària per recórrer el complex comercial i facilita al visitant tot tipus d'assistència, una guia per conèixer Catalunya i els llocs d'interès i la possibilitat de sol·licitar diferents serveis.

 • Oficina de Turisme de Catalunya a Barcelona

  Oficines de turisme Barcelona

  El Palau Robert, un edifici neoclàssic del passeig de Gràcia de Barcelona, disposa d'una oficina de turisme en la qual es pot trobar informació detallada sobre la gran oferta turística de Catalunya.

S'estan mostrant 21 - 30 de 51 resultats.