Als pobles i ciutats de les comarques de Barcelona hi ha moltes oficines d'informació turística on rebre consells a la teva mida. Posa-t'hi en contacte i pren nota! 

Troba!

Resultats actuals S'estan mostrant 31 - 40 de 51 resultats.
 • #

  Consorci per la promoció de l'Alta Anoia

  Oficines de turisme Paisatges Barcelona

  Aquesta oficina de turisme proposa diverses rutes, activitats, esdeveniments i establiments que es poden fer tant en els vuit municipis que integren aquest territori com al seu entorn.

 • #

  Oficina de Turisme de Manresa

  Oficines de turisme Paisatges Barcelona

  L'Oficina de Turisme de Manresa està situada al centre històric de la població. Ofereix informació sobre llocs d'interès i activitats, i disposa d'una exposició sobre els principals atractius turístics i culturals de la ciutat.

 • #

  Oficina de Turisme de Sants-Estació (Barcelona)

  Oficines de turisme Barcelona

  Barcelona Turisme disposa d'una oficina a l'interior de l'estació de Sants, que ofereix informació tant sobre la ciutat de Barcelona com de Catalunya, i és punt de recollida de la Barcelona Card.

 • #

  Oficina d'Informació Turística de Castellar de n'Hug

  Oficines de turisme Pirineus

  Oficina d'Informació turística a on el visitant podrà trobar tot tipus d'informació per extreure el màxim partit del patrimoni, esdeveniments i activitats que ofereix el municipi i el seu entorn.

 • #

  Oficina de Turisme de Catalunya i de Barcelona de l'Aeroport de Barcelona-el Prat

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  Oficina de turisme situada a l'Aeroport de Barcelona - el Prat que disposa de nombrosa informació sobre els principals llocs d'interès de Barcelona i Catalunya, així com sobre activitats i allotjament, entre d'altres.

 • #

  Oficina de Turisme de Montserrat

  Oficines de turisme Paisatges Barcelona

  A l'entrada al recinte del monestir de Montserrat hi ha l'Oficina de Turisme, que ofereix informació sobre llocs d'interès i activitats que es poden realitzar a la muntanya i organitza visites guiades.

 • #

  Centre d'Informació de Barcelona Turisme

  Oficines de turisme Barcelona

  Centre d'Informació de Barcelona Turisme situat a la plaça Catalunya. Disposa d'informació sobre visites i activitats que es poden realitzar a la ciutat i gestiona la Barcelona Card i el Bus Turístic.

 • #

  Oficina de Turisme de la Colònia Güell

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  Oficina de Turisme i Centre d'Atenció als Visitants situada a l'entrada al recinte de la Colònia Güell. Disposa d'informació sobre les visites que es poden fer a la Colònia i sobre excursions per Catalunya.

 • #

  Oficina de Turisme de Canet de Mar

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  Situada a la Casa Museu Lluís Domènech i Montaner, on es difon i es divulga l'obra de l'arquitecte i que va ser construïda per ell mateix. S'hi faciliten tots els recursos necessaris per orientar els turistes i visitants.

 • #

  Oficina de Turisme de Manlleu

  Oficines de turisme Paisatges Barcelona

  L'oficina de turisme està ubicada a l'interior del Museu del Ter, una antiga fàbrica de filatures rehabilitada, punt de referència per conèixer el patrimoni industrial i natural vinculat al riu Ter.

S'estan mostrant 31 - 40 de 51 resultats.