Als pobles i ciutats de les comarques de Barcelona hi ha moltes oficines d'informació turística on rebre consells a la teva mida. Posa-t'hi en contacte i pren nota! 

Troba!

Resultats actuals S'estan mostrant 31 - 40 de 44 resultats.
 • #

  Oficina de Turisme de Montserrat

  Oficines de turisme Paisatges Barcelona

  A l'entrada al recinte del monestir de Montserrat hi ha l'Oficina de Turisme, que ofereix informació sobre llocs d'interès i activitats que es poden realitzar a la muntanya i organitza visites guiades.

 • #

  Centre d'Informació de Barcelona Turisme

  Oficines de turisme Barcelona

  Centre d'Informació de Barcelona Turisme situat a la plaça Catalunya. Disposa d'informació sobre visites i activitats que es poden realitzar a la ciutat i gestiona la Barcelona Card i el Bus Turístic.

 • #

  Oficina de Turisme de la Colònia Güell

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  Oficina de Turisme i Centre d'Atenció als Visitants situada a l'entrada al recinte de la Colònia Güell. Disposa d'informació sobre les visites que es poden fer a la Colònia i sobre excursions per Catalunya.

 • #

  Oficina de Turisme de Canet de Mar

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  Situada a la Casa Museu Lluís Domènech i Montaner, on es difon i es divulga l'obra de l'arquitecte i que va ser construïda per ell mateix. S'hi faciliten tots els recursos necessaris per orientar els turistes i visitants.

 • #

  Oficina de Turisme de Manlleu

  Oficines de turisme Paisatges Barcelona

  L'oficina de turisme està ubicada dins del Museu del Ter, una antiga fàbrica de filatures rehabilitada, punt de referència per conèixer el patrimoni industrial i natural vinculat al riu Ter.

 • #

  Oficina de Turisme de Sant Pol de Mar

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  L'Oficina de Turisme de Sant Pol de Mar s'encarrega d'informar de totes les activitats turístiques, culturals o gastronòmiques que es realitzen al municipi i als seus voltants. També organitza les visites guiades El Sant Pol pescador i El Sant Pol autèntic.

 • #

  Oficina de Turisme d'Alella

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  Està situada a Can Lleonart, un singular edifici d'estil barroc que també acull el Centre Cultural i la Regidoria de Cultura del poble. Facilita tota la informació d'activitats i recursos turístics, posant l'accent de forma especial a l'enoturisme i la DO Alella.

 • #

  Oficina de Turisme de Vallcebre

  Oficines de turisme Pirineus

  L'Oficina de Turisme de Vallcebre està situada a l'edifici plurifuncional del municipi. S'hi ofereix tot tipus d'informació per treure el màxim partit al poble, i també als seus voltants: suggeriments per dormir i menjar, per fer rutes i descobrir un ric patrimoni cultural.

 • #

  Oficina de Turisme de Rupit i Pruit

  Oficines de turisme Paisatges Barcelona

  Per gaudir d'una estada a Rupit i fer excursions pels voltants, aquesta oficina de turisme, ubicada a l'entrada del poble, ofereix tota la informació necessària.

 • #

  Oficina de Turisme de Badalona

  Oficines de turisme Barcelona

  Oficina de Turisme situada al centre de Badalona que disposa d'informació detallada sobre visites i activitats que es poden realitzar tant a la ciutat de Badalona com a l'Espai Natural Protegit de la Conreria-Sant Mateu-Céllecs, el Parc de la Serralada de Marina.

S'estan mostrant 31 - 40 de 44 resultats.