Als pobles i ciutats de les comarques de Barcelona hi ha moltes oficines d'informació turística on rebre consells a la teva mida. Posa-t'hi en contacte i pren nota! 

Troba!

Resultats actuals S'estan mostrant 31 - 40 de 51 resultats.
 • #

  Oficina de Turisme de l'Alta Anoia

  Oficines de turisme Paisatges Barcelona

  L'Oficina de Turisme de l'Alta Anoia ofereix tot tipus d'informació sobre els vuit municipis que integren aquest territori, així com del seu entorn. S'hi poden trobar rutes a peu, a bicicleta o a cavall, i també consells per visitar diferents llocs d'interès cultural.

 • #

  Oficina de Turisme de Manresa

  Oficines de turisme Paisatges Barcelona

  L'Oficina de Turisme de Manresa està situada al centre històric de la població. Ofereix informació sobre llocs d'interès i activitats i disposa d'una exposició sobre els principals atractius turístics i culturals de la ciutat.

 • #

  Oficina de Turisme de Sants Estació

  Oficines de turisme Barcelona

  Barcelona Turisme disposa d'una oficina dins de l'estació de Sants que ofereix informació tant sobre la ciutat de Barcelona com sobre tot Catalunya i és punt de recollida de la Barcelona Card.

 • #

  Oficina d'Informació Turística de Castellar de n'Hug

  Oficines de turisme Pirineus

  L'Oficina d'Informació Turística de Castellar de n'Hug està ubicada a l'edifici de l'Ajuntament. El visitant hi podrà trobar tot tipus d'informació per extreure el màxim partit al que passa per ser un dels pobles més macos de Catalunya, i dels entorns. 

 • #

  Oficina de Turisme de Catalunya i de Barcelona de l'Aeroport de Barcelona-el Prat.

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  Oficina de turisme situada a l'Aeroport de Barcelona - el Prat que disposa de nombrosa informació sobre els principals llocs d'interès de Barcelona i Catalunya, així com sobre activitats i allotjament, entre d'altres.

 • #

  Oficina de Turisme de Montserrat

  Oficines de turisme Paisatges Barcelona

  A l'entrada al recinte del monestir de Montserrat hi ha l'Oficina de Turisme, que ofereix informació sobre llocs d'interès i activitats que es poden realitzar a la muntanya i organitza visites guiades.

 • #

  Centre d'Informació de Barcelona Turisme

  Oficines de turisme Barcelona

  Centre d'Informació de Barcelona Turisme situat a la plaça Catalunya. Disposa d'informació sobre visites i activitats que es poden realitzar a la ciutat i gestiona la Barcelona Card i el Bus Turístic.

 • #

  Oficina de Turisme de la Colònia Güell

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  Oficina de Turisme i Centre d'Atenció als Visitants situada a l'entrada al recinte de la Colònia Güell. Disposa d'informació sobre les visites que es poden fer a la Colònia i sobre excursions per Catalunya.

 • #

  Oficina de Turisme de Canet de Mar

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  Situada a la Casa Museu Lluís Domènech i Montaner, on es difon i es divulga l'obra de l'arquitecte i que va ser construïda per ell mateix. S'hi faciliten tots els recursos necessaris per orientar els turistes i visitants.

 • #

  Oficina de Turisme de Manlleu

  Oficines de turisme Paisatges Barcelona

  L'oficina de turisme està ubicada dins del Museu del Ter, una antiga fàbrica de filatures rehabilitada, punt de referència per conèixer el patrimoni industrial i natural vinculat al riu Ter.

S'estan mostrant 31 - 40 de 51 resultats.