Als pobles i ciutats de les comarques de Barcelona hi ha moltes oficines d'informació turística on rebre consells a la teva mida. Posa-t'hi en contacte i pren nota! 

Troba!

Resultats actuals S'estan mostrant 31 - 40 de 51 resultats.
 • Oficina de Turisme de Castellar de n'Hug

  Oficines de turisme Pirineus

  Oficina d'informació turística on el visitant podrà trobar tot tipus d'informació per treure el màxim partit del patrimoni, esdeveniments i activitats que ofereix el municipi i l'entorn.

 • #

  Centre d'Informació de Barcelona Turisme

  Oficines de turisme Barcelona

  Centre d'informació de Barcelona Turisme situat a la plaça Catalunya. Disposa d'informació sobre visites i activitats que es poden realitzar a la ciutat i gestiona la Barcelona Card i el Bus Turístic.

 • #

  Oficina de Turisme de Manresa

  Oficines de turisme Paisatges Barcelona

  L'Oficina de Turisme de Manresa ofereix al visitant informació sobre llocs d'interès i activitats, i disposa d'una exposició sobre els principals atractius turístics i culturals de la ciutat.

 • Oficina de Turisme de Sants-Estació (Barcelona)

  Oficines de turisme Barcelona

  Barcelona Turisme disposa d'una oficina a l'interior de l'estació de Sants, que ofereix informació tant sobre la ciutat de Barcelona com de Catalunya, i és punt de recollida de la Barcelona Card.

 • #

  Consorci per la promoció de l'Alta Anoia

  Oficines de turisme Paisatges Barcelona

  Aquesta oficina de turisme proposa diverses rutes, activitats, esdeveniments i establiments que es poden fer tant en els vuit municipis que integren aquest territori com al seu entorn.

 • #

  Oficina de Turisme de Sant Pol de Mar

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  L'Oficina de Turisme de Sant Pol de Mar s'encarrega d'informar de totes les activitats turístiques, culturals o gastronòmiques que es realitzen al municipi i la rodalia. També organitza les visites guiades El Sant Pol pescador i El Sant Pol autèntic.

 • #

  Oficina de Turisme de Canet de Mar

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  Situada a la Casa Museu Lluís Domènech i Montaner, on es difon i es divulga l'obra de l'arquitecte i que va ser construïda per ell mateix. S'hi faciliten tots els recursos necessaris per orientar els turistes i visitants.

 • Oficina de Turisme de Manlleu

  Oficines de turisme Paisatges Barcelona

  L'oficina de turisme d'aquest municipi és el punt de referència per conèixer el patrimoni industrial i natural vinculat al riu Ter.

 • #

  Oficina de Turisme d'Alella

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  Està situada a Can Lleonart, un singular edifici d'estil barroc que també acull el Centre Cultural i la Regidoria de Cultura del poble. Facilita tota la informació d'activitats i recursos turístics, i posa l'accent de forma especial en l'enoturisme i la DO Alella.

 • #

  Oficina de Turisme de Vallcebre

  Oficines de turisme Pirineus

  Situada a l'edifici plurifuncional del municipi, aquesta oficina ofereix tot tipus d'informació sobre l'entorn: propostes de visita, llocs d'interès patrimonial i cultural, gastronomia i allotjament, entre altres.

S'estan mostrant 31 - 40 de 51 resultats.