Als pobles i ciutats de les comarques de Barcelona hi ha moltes oficines d'informació turística on rebre consells a la teva mida. Posa-t'hi en contacte i pren nota! 

Troba!

Resultats actuals S'estan mostrant 31 - 34 de 34 resultats.
 • #

  Oficina de Turisme de Canet de Mar

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  Situada a la Casa Museu Lluís Domènech i Montaner, on es difon i es divulga l'obra de l'arquitecte i que va ser construïda per ell mateix. S'hi faciliten tots els recursos necessaris per orientar els turistes i visitants.

 • #

  Oficina de Turisme de Manlleu

  Oficines de turisme Paisatges Barcelona

  L'oficina de turisme està ubicada dins del Museu del Ter, una antiga fàbrica de filatures rehabilitada, punt de referència per conèixer el patrimoni industrial i natural vinculat al riu Ter.

 • #

  Oficina de Turisme de Sant Pol de Mar

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  L'Oficina de Turisme de Sant Pol de Mar s'encarrega d'informar de totes les activitats turístiques, culturals o gastronòmiques que es realitzen al municipi i als seus voltants. També organitza les visites guiades El Sant Pol pescador i El Sant Pol autèntic.

 • #

  Oficina de Turisme d'Alella

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  Està situada a Can Lleonart, un singular edifici d'estil barroc que també acull el Centre Cultural i la Regidoria de Cultura del poble. Facilita tota la informació d'activitats i recursos turístics, posant l'accent de forma especial a l'enoturisme i la DO Alella.

S'estan mostrant 31 - 34 de 34 resultats.