Als pobles i ciutats de les comarques de Barcelona hi ha moltes oficines d'informació turística on rebre consells a la teva mida. Posa-t'hi en contacte i pren nota! 

Troba!

Resultats actuals S'estan mostrant 41 - 50 de 51 resultats.
 • #

  Oficina de Turisme de Caldes de Montbuí

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  L'Oficina de Turisme de Caldes de Montbui és l'encarregada de promocionar aquesta localitat, famosa pels balnearis i les aigües termals. Està ubicada a l'edifici de l'Antic Hospital de Santa Susanna, que comparteix amb el Museu Thermalia.

 • #

  Oficina de Turisme de Canet de Mar

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  Situada a la Casa Museu Lluís Domènech i Montaner, on es difon i es divulga l'obra de l'arquitecte i que va ser construïda per ell mateix. S'hi faciliten tots els recursos necessaris per orientar els turistes i visitants.

 • #

  Oficina de Turisme d'Alella

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  Està situada a Can Lleonart, un singular edifici d'estil barroc que també acull el Centre Cultural i la Regidoria de Cultura del poble. Facilita tota la informació d'activitats i recursos turístics, posant l'accent de forma especial a l'enoturisme i la DO Alella.

 • #

  Oficina d'Informació Turística de Castellar de n'Hug

  Oficines de turisme Pirineus

  Oficina d'Informació turística a on el visitant podrà trobar tot tipus d'informació per extreure el màxim partit del patrimoni, esdeveniments i activitats que ofereix el municipi i el seu entorn.

 • #

  Oficina de Turisme de Sant Pol de Mar

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  L'Oficina de Turisme de Sant Pol de Mar s'encarrega d'informar de totes les activitats turístiques, culturals o gastronòmiques que es realitzen al municipi i la rodalia. També organitza les visites guiades El Sant Pol pescador i El Sant Pol autèntic.

 • #

  Oficina de Turisme de Bagà

  Oficines de turisme Pirineus

  L'Oficina de Turisme de Bagà ofereix tota la informació pràctica per recórrer la comarca i els Pirineus. Proposa al visitant rutes i excursions per indrets imprescindibles, visites guiades per conèixer la història del municipi, itineraris familiars i punts d'interès, entre d'altres.

 • #

  Oficina de Turisme de Manresa

  Oficines de turisme Paisatges Barcelona

  L'Oficina de Turisme de Manresa està situada al centre històric de la població. Ofereix informació sobre llocs d'interès i activitats, i disposa d'una exposició sobre els principals atractius turístics i culturals de la ciutat.

 • #

  Centre d'Informació de Barcelona Turisme

  Oficines de turisme Barcelona

  Centre d'Informació de Barcelona Turisme situat a la plaça Catalunya. Disposa d'informació sobre visites i activitats que es poden realitzar a la ciutat i gestiona la Barcelona Card i el Bus Turístic.

 • #

  Oficina de Turisme de Vallcebre

  Oficines de turisme Pirineus

  Situada a l'edifici plurifuncional del municipi, aquesta oficina ofereix tot tipus d'informació sobre l'entorn: propostes de visita, llocs d'interès patrimonial i cultural, gastronomia i allotjament, entre d'altres.

 • #

  Consorci per la promoció de l'Alta Anoia

  Oficines de turisme Paisatges Barcelona

  Aquesta oficina de turisme proposa diverses rutes, activitats, esdeveniments i establiments que es poden fer tant en els vuit municipis que integren aquest territori com al seu entorn.

S'estan mostrant 41 - 50 de 51 resultats.