Als pobles i ciutats de les comarques de Barcelona hi ha moltes oficines d'informació turística on rebre consells a la teva mida. Posa-t'hi en contacte i pren nota! 

Troba!

Resultats actuals S'estan mostrant 41 - 50 de 51 resultats.
 • Oficina de Turisme d'Alella

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  Està situada a Can Lleonart, un singular edifici d'estil barroc que també acull el Centre Cultural i la Regidoria de Cultura del poble. Facilita tota la informació d'activitats i recursos turístics, i posa l'accent de forma especial en l'enoturisme i la DO Alella.

 • #

  Oficina de Turisme de Vallcebre

  Oficines de turisme Pirineus

  Situada a l'edifici plurifuncional del municipi, aquesta oficina ofereix tot tipus d'informació sobre l'entorn: propostes de visita, llocs d'interès patrimonial i cultural, gastronomia i allotjament, entre altres.

 • Oficina de Turisme de Rupit i Pruit

  Oficines de turisme Paisatges Barcelona

  Per gaudir d'una estada a Rupit i fer excursions al voltant del poble, aquesta oficina de turisme, ubicada a l'entrada del municipi, ofereix tota la informació necessària.

 • #

  Oficina de Turisme del Pla del Penedès

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  El Centre d'Acollida Turística del Pla del Penedès consta d'una oficina d'informació turística i d'una sala polivalent destinada a tot tipus d'activitats. Des d'allà, a l'entrada del poble, comencen totes les rutes del municipi.

 • #

  Oficina de Turisme de Berga

  Oficines de turisme Pirineus

  L'Oficina de Turisme de Berga ofereix informació sobre les activitats esportives que es fan a la comarca i visites guiades a la població, a més d'informar de tot allò referent a La Patum, la seva festa més internacional.

 • Oficina de Turisme de Vallirana

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  L'oficina de turisme disposa d'informació sobre llocs d'interès i activitats que es poden fer al municipi, com ara la visita al Museu i Centre d'Interpretació del Patrimoni.

 • Oficina de Turisme de Vilafranca del Penedès

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  Ubicada en un dels accessos al nucli històric de Vilafranca del Penedès, l'oficina de turisme disposa d'unes instal·lacions modernes on ofereix informació pràctica als visitants. També organitza visites i rutes de tot tipus, especialment relacionades amb l'enoturisme.

 • #

  Oficina de Turisme de Badalona

  Oficines de turisme Barcelona

  Oficina de turisme  que ofereix informació detallada sobre visites i activitats que es poden realitzar tant a la ciutat de Badalona com a l'Espai Natural Protegit de la Conreria-Sant Mateu-Céllecs, el Parc de la Serralada de Marina.

 • #

  Oficina de Turisme de Bagà

  Oficines de turisme Pirineus

  L'Oficina de Turisme de Bagà ofereix tota la informació pràctica per recórrer la comarca i els Pirineus. Proposa al visitant rutes i excursions per indrets imprescindibles, visites guiades per conèixer la història del municipi, itineraris familiars i punts d'interès, entre d'altres.

 • #

  Centre D'acollida Turística De Teià, Alella I El Masnou

  Oficines de turisme Costa Barcelona

S'estan mostrant 41 - 50 de 51 resultats.