Als pobles i ciutats de les comarques de Barcelona hi ha moltes oficines d'informació turística on rebre consells a la teva mida. Posa-t'hi en contacte i pren nota! 

Troba!

Resultats actuals S'estan mostrant 41 - 44 de 44 resultats.
 • #

  Oficina de Turisme de Berga

  Oficines de turisme Pirineus

  A l'Oficina de Turisme de Berga ofereixen informació sobre les nombroses activitats esportives que es fan a la comarca i visites guiades a la població, a més d'informar de tot allò referent a La Patum, la seva festa més internacional.

 • #

  Oficina de Turisme de Vilafranca del Penedès

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  Ubicada en un dels accessos al casc històric de Vilafranca del Penedès, l'Oficina de Turisme disposa d'unes instal·lacions modernes on nodreix d'informació pràctica els visitants. També organitza visites i rutes de tot tipus, especialment relacionades amb l'enoturisme.

 • #

  Oficina de Turisme de Vallirana

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  Oficina de turisme situada al costat de la carretera N-340, a l'entrada a Vallirana. Disposa d'informació sobre llocs d'interès i activitats que es poden fer al municipi, com la visita al Museu i Centre d'Interpretació del Patrimoni.

 • #

  Centre d'Acollida Turística el Pla del Penedès

  Oficines de turisme Costa Barcelona

  El Centre d'Acollida Turística del Pla del Penedès consta d'una oficina d'informació turística i d'una sala polivalent destinada a tot tipus d'activitats. Des la seva ubicació, a l'entrada del poble, comencen totes les rutes del municipi, així que s'hi ofereixen tots els serveis relacionats.

S'estan mostrant 41 - 44 de 44 resultats.