Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

Troba!

Resultats actuals S'estan mostrant 21 - 40 de 87 resultats.
  • #

    Mas Albereda

    Restaurants Paisatges Barcelona

    Al capdavant de la cuina del Mas Albereda hi ha el xef Nando Jubany, que ofereix unes receptes d’autor molt elaborades, basades en la cuina de mercat i els productes de cada temporada. Tot i que els plats es presenten de manera original seguint les pautes que marca la nova cuina, les racions són ben abundants. Set segles d’història s’amaguen als murs de l’hotel i restaurant.

  • Mare Nostrum

    Restaurants Costa Barcelona

    Ubicat a la primera planta de l'hotel Ciutat de Tarragona, la seva oferta gastronòmica es una cuina mediterrània i de productes autòctons de temporada especialment seleccionats per oferir la màxima qualitat en la seva elaboració. La carta és avantguardista amb una base tradicional plena d'aromes, també elaboren diferents tipus de menú i un menú pels més petits i tot això en un ambient acolidor, elegant i modern. A la carta de vins disposen de més de 10 D.O. per a un perfecte maridatge.

  • Major Trentasis

    Restaurants Costa Barcelona

    Major Trentasis, o Major36, és un restaurant familiar ubicat a la costa de Barcelona, a Gavà, que es caracteritza no només per la seva cuina, sinò també perquè és un local molt acollidor de només deu taules, motiu pel qual és important reservar. La seva proposta gastronòmica és una cuina de mercat i de temporada basada en una cuina mediterrània amb pinzellades de modernitat. Elaboren un menú que ofereixen a migdia i els plats de la carta es serveixen a les nits.

  • L’Estanyol

    Restaurants Paisatges Barcelona

    L’Estanyol ofereix la possibilitat de gaudir de racions petites de plats elaborats amb productes de la terra i presentats de manera original. És l’anomenada ‘carta gastrobar’, que permet d’acompanyar-se amb una gran selecció de vins, ginebres i digestius. Disposa d’una terrassa per l’estiu amb unes vistes excepcionals al Montseny.

  • Los Vikingos

    Restaurants Costa Barcelona

    Un dels carrers més emblemàtics de Sitges acull, des dels anys seixanta del segle passat, un dels locals més peculiars de la vila, Los Vikingos. L'establiment, amb salons interiors i terrasses que a l’estiu són l’ànima del restaurant, proposa una cuina internacional i de mercat en què destaquen amanides imaginatives, pastes i pizzes de tota mena, peix fresc i carns fetes a la brasa de carbó.

  • Les Voltes de Sant Sebastià

    Restaurants Paisatges Barcelona

    Les Voltes de Sant Sebastià és un petit establiment situat a Moià, molt a prop de Barcelona, en una casa situada a l’antiga via romana de Vic a Manresa. Ofereix els productes del seu entorn, ecològics, naturals i de qualitat, i una cuina de mercat, amb gastronomia d'alta qualitat, productes exquisits i tot en un ambient tranquil i acollidor.

  • La Terrassa del Museu

    Restaurants Costa Barcelona

    Ubicat a l'edifici del Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya de Terrassa. La seva aposta és per la cuina de mercat basada en la tradició i elaboren menús especials i també plats per a celíacs. El local disposa d'un menjador ampli i lluminós, terrassa, salons per a celebracions, àmplia carta de vins i somelier.

  • La Nau

    Restaurants Pirineus

    Negoci fundat l'any 2007 situat en una de les naus d'una antiga colònia tèxtil, a la comarca del Bergurdà. La seva aposta gastronòmica és una cuina moderna, creativa i de mercat posant una especial atenció als productes de la comarca. Elaboren diferents tipus de menús i també carta. El local és de decoració rústica que combina amb detalls de la vida del camp, con rodes de carro o diferents estris. Disposen de servei de càtering per a empreses i celebracions especials.

  • #

    La Nansa

    Restaurants Costa Barcelona

    L'arròs a la sitgetana és el plat més representatiu de la cuina de La Nansa, un local familiar de Sitges al capdavant del qual ja hi han estat cinc generacions. 

  • La Masia

    Restaurants Costa Barcelona

    Cuina catalana en una casa catalana. Això es el que proposa La Masia en una masia. L’edificació data de primers de segle passat i està decorada amb tots els ets i uts, destacant una col·lecció d’ampolles de whisky. Es poden assaborir les especialitats de la nostra cuina tradicional, presidides pel típic cep amb embotits i el pa torrat amb tomàquet.

  • #

    La Canasta

    Restaurants Costa Barcelona

    La Canasta algunes propostes són el bacallà a la brasa o al pil-pil, el lluç a la basca, el llobarro a la sal, els medallons de rap, el típic suquet de pescadors o la suprema d’orada amb alls tendres i angules. També es pot triar entre un bon assortit de carns i, tal com mana la cuina mediterrània, uns bons vins per acompanyar tots els plats que surten dels fogons.

  • #

    La Cabana

    Restaurants Pirineus

    Negoci familiar fundat l'any 2003 a Berga que aposta per una cuina de fusió entre la tradició i la modernitat amb productes de proximitat, frescos i de temporada, que ofereixen en diferents menús i a la carta. 

  • La Barca

    Restaurants Paisatges Barcelona

    Navegar per la cuina de sempre és la filosofia del restaurant la Barca. També ofereix l’opció d’allotjament al seu hostal. Malgrat el seu nom i a la bona qualitat dels productes mariners, a la Barca es pot menjar gairebé de tot en un ambient familiar i còmode que es distribueix en diferents espais. Un dels salons, la Bodega, disposa d’un celler amb més de mil ampolles per triar.

  • Iris Gallery

    Restaurants Costa Barcelona

    La proposta de l’Iris Gallery és ben peculiar, ja que es basa en un concepte diferent de restaurant que ofereix una simbiosi entre alta cuina i art. El local allotja exposicions temporals de Josep Maria Subirachs, i a la cafeteria trobem obres de Tàpies, Miró, Dalí i escultures de diversos artistes. A taula, desfilen plats d’estil mediterrani i de cuina de mercat.

  • Hotel Can Rafel

    Restaurants Costa Barcelona

    Al restaurant de l'Hotel Can Rafel es pot degustar l'alta cuina amb una base tradicional i uns sabors autèntics. També menús especials i el menú degustació del xef.

  • Garbí

    Restaurants Costa Barcelona

    Des que va obrir portes l'any 1976 a Castellar del Vallés, el Restaurant Garbí ha sabut evolucionar amb els temps fins arribar a oferir una cuina de qualitat amb personalitat on treballen amb saviesa els productes de temporada i de proximitat. És un establiment familiar que també selecciona i presenta els vins de manera adient.

  • Torres Petit

    Restaurants Paisatges Barcelona

    El Torres Petit és un model de negoci familiar en la més pura tradició catalana. El 1910 fou una fonda, i l’any 1986 va néixer el restaurant de la mà dels germans Molera. La cuina es va fer gran i el Torres, petit. La remodelació era una necessitat i s’ha traduït en dos espais amb aires càlids i clàssics on gaudir d’una cuina d’arrels tradicionals, tractades amb talent d’autor.

  • Tesi Restaurant

    Restaurants Paisatges Barcelona

    Al Tesi Restaurant de Santpedor s'hi fa una cuina moderna però sense estridències, utilitzant productes frescos de temporada, amb plats com els ceps saltats amb botifarra negra o el garrí cruixent.

  • Sinfonía Sallés Hotel Ciutat del Prat

    Restaurants Costa Barcelona

    Ubicat dins de l'hotel Sallés Ciutat del Prat, és un establiment modern i lluminós que també disposa de terrassa. La seva oferta gastronòmica és una cuina mediterrània amb tocs d'avantguarda i amb les especialitats pròpies de cada temporada. A banda del servei de carta elaboren un menú diari de dilluns a diumenge, tant per a dinars com per a sopars.

  • Sauló

    Restaurants Costa Barcelona

    Sauló és el restaurant de l’hotel Can Galvany, situat a la localitat de Vallromanes, a la comarca del Vallès Oriental. La textura de les vinyes i l’olor de l’oliver tenen un paper protagonista al restaurant Sauló, per això, tots els seus plats, enquadrats dins del marc de la cuina tradicional catalana, estan impregnats dels millors vins i olis del país. El seu xef ha sabut plasmar a la perfecció la temàtica del restaurant als seus plats d’elaboració tradicional amb tocs d’autor.

S'estan mostrant 21 - 40 de 87 resultats.