PER LLEPAR-TE'N ELS DITS!

Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

Troba!

Resultats actuals S'estan mostrant 1 - 20 de 42 resultats.
  • #

    Pakta

    Restaurants Barcelona

    El restaurant de cuina Nikkei (japonesa-peruana) Pakta es caracteritza per peixos crus i/o marinats. Només hi ha l'opció de menú de degustació i és imprescindible reservar. En aquest establiment hi predomina la fusta, les taules no tenen estovalles i gairebé tots els plats es mengen amb bastonets.

  • #

    Neichel

    Restaurants Barcelona

    El Neichel és un dels referents gastronòmics de Barcelona, concretament al barri de Pedralbes. Amb el Jean-Louis i el seu fill Mario als fogons, compta amb una estrella Michelin guanyada a pols en una sala elegant, confortable i premiada pel seu interiorisme, i on s’assaboreix una cuina mediterrània clàssica i de mercat plena de varietat.

  • #

    Nectari

    Restaurants Barcelona

    Una cuina tradicional amb un toc actual, on destaca el producte autòcton i de temporada, és la proposta que el xef Jordi Esteve ofereix  a través de diversos menús a Nectari, un restaurant ubicat prop de l'estació de Sants.

  • #

    Moments

    Restaurants Barcelona

    L'aposta gastronòmica del restaurant Moments, de l'hotel Mandarin Oriental de Barcelona, es basa en una cuina creativa, fresca i saludable inspirada a la cultura culinària catalana.

  • Manairó

    Restaurants Barcelona

    El Restaurant Manairó és el resultat de la realització del projecte professional del xef català Jordi Herrera: muntar un restaurant amb personalitat, allunyat de convencionalismes, amb l'aspiració de convertir-se per mèrits propis en un dels referents principals dins de la cuina d'autor de Barcelona. De moment, una estrella Michelin il·lumina el seu camí.

  • #

    Lluçanès

    Restaurants Barcelona

    L’equip de l’Àngel Pascual presenta un seguit d’aperitius i propostes com el caneló de pollastre de pota negra del Penedès amb beixamel d’Idiazábal fumat i encenalls de foie; els rogers escabetxats amb vinagre de poma, trompetes de la mort i ceba dolça, o l’arròs amb garoines i espardenyes, entre d’altres.

  • Lluçanès

    Restaurants Paisatges Barcelona

    En aquest restaurant, ubicat en una antiga fàbrica de pastes, el xef Àngel Pascual ens sorprèn amb la seva cuina d’autor, que ha merescut una estrella Michelin.

  • #

    Lluerna

    Restaurants Barcelona

    El restaurant Lluerna és un local amb una decoració clarament minimalista, on s'hi elaboren plats de la cuina mediterrània d'autor, amb productes ecològics i de proximitat.

  • Les Magnòlies

    Restaurants No definida

    Restaurant guanyador d'1 Estrella Michelin l'any 2012 amb el seu xef en Victor Trochi. El restaurant es troba a Arbúcies, a una casa de 1871 i l'aposta gastronòmica és una cuina d'autor que elaboren en diferents menús: el gastronòmic, de 21 plats, el de degustació i de mercat de 10 plats. El menjador interior és senzill i sobri, elegant i acollidor. La terrassa es troba sota les tres magnòlies centenàries del jardí que donen nom al restaurant, i el local també disposa d'una barra on pendre gintònics, licors, etc. i d'un menjador per a grups. Al gener del 2014 el xef va guanyar el 1er Premi del Concurs de Tapas Creativas del Madrid Fusión.

  • #

    Lasarte

    Restaurants Barcelona

    La carta del restaurant Lasarte proposa una simbiosi entre els productes i els sabors del País Basc, terra natal del xef Martín Berasategui, i els autòctons de la cuina catalana.

  • #

    L'Esguard

    Restaurants Costa Barcelona

    Miguel Sánchez Romera, neurocirurgià reconvertit en xef, ofereix en aquest restaurant una cuina d’autor que, pel seu agosarament, s’ha fet mereixedora d'una estrella Michelin.

  • #

    Koy Shunka

    Restaurants Barcelona

    Ubicat al barri gòtic de Barcelona, Koy Shunka és el primer restaurant japonès en obtenir una estrella Michelin. El seu xef, Hideki Matsuhisa, elabora una cuina japonesa sofisticada, amb tocs creatius, on el producte és l'estrella.

  • #

    Hofmann

    Restaurants Barcelona

    Prop de l'església de Santa Maria del Mar de Barcelona descobrim aquest establiment de cuina refinada i creativa. El Hofmann és la cara pública de l'escola de cuina Arnadi, i Mey Hoffman n'és el seu motor. Fusió d'estils i tècniques, de tradició i avantguardisme, el resultat de tot plegat llueix una estrella Michelin.

  • #

    Hisop

    Restaurants Barcelona

    Oriol Ivern, el jove cuiner de l'Hisop, ofereix versions lliures de plats de la cuina tradicional catalana, adaptant-los a les exigències dels paladars actuals. Així, el típic esmorzar de verema (pa amb sardina de bóta o areng salat i raïm) es converteix en un entrant de verat marinat amb raïm, cruixent de pa d'all i pebrot rosa.

  • #

    Via Veneto

    Restaurants Barcelona

    El restaurante Via Veneto ofereix una gastronomia amb referents catalans que se sustenta per la qualitat del producte, sempre de proximitat i de temporada. 

  • #

    Sant Pau

    Restaurants Costa Barcelona

    Qualitat i originalitat són els trets distintius del Sant Pau, el premiat restaurant de Carme Ruscalleda, que proposa una cuina d'inspiració lliure, basada en la tradició catalana.

  • #

    Roca Moo

    Restaurants Barcelona

    Aquest restaurant gastronòmic, assessorat per El Celler de Can Roca i dirigit per Juan Pretel, ofereix una visió molt particular de la gastronomia catalana amb productes de qualitat.

  • #

    L'Ó

    Restaurants Paisatges Barcelona

    El restaurant L'Ó proposa una gastronomia basada en la cuina tradicional catalana elaborada amb tècniques d'avantguarda i només amb productes de proximitat. 

  • #

    Gaig

    Restaurants Barcelona

    Diu Carles Gaig que l'objectiu de la seva feina és mirar sempre al davant sense deixar de mirar enrere. Aquesta fusió de tradició i avantguarda és la que anima la seva cuina, que porta a l'extrem el respecte per la qualitat del producte.

  • #

    Fonda Sala

    Restaurants Paisatges Barcelona

    La Fonda Sala és un establiment familiar que proposa una cuina de mercat variada, basada en la tradició i aprofitant el producte de la terra més propera.

S'estan mostrant 1 - 20 de 42 resultats.