Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

Troba!

Resultats actuals S'estan mostrant 1 - 20 de 44 resultats.
  • #

    Pakta

    Restaurants Barcelona

    El restaurant de cuina Nikkei (japonesa-peruana) Pakta es caracteritza per peixos crus i/o marinats. Només hi ha l'opció de menú de degustació i és imprescindible reservar. En aquest establiment hi predomina la fusta, les taules no tenen estovalles i gairebé tots els plats es mengen amb bastonets.

  • #

    Neichel

    Restaurants Barcelona

    El Neichel és un dels referents gastronòmics de Barcelona, concretament al barri de Pedralbes. Amb el Jean-Louis i el seu fill Mario als fogons, compta amb una estrella Michelin guanyada a pols en una sala elegant, confortable i premiada pel seu interiorisme, i on s’assaboreix una cuina mediterrània clàssica i de mercat plena de varietat.

  • #

    Moments

    Restaurants Barcelona

    L'aposta gastronòmica del restaurant Moments, de l'hotel Mandarin Oriental de Barcelona, es basa en una cuina creativa, fresca i saludable inspirada a la cultura culinària catalana.

  • #

    Lluçanès

    Restaurants Barcelona

    L’equip de l’Àngel Pascual presenta un seguit d’aperitius i propostes com el caneló de pollastre de pota negra del Penedès amb beixamel d’Idiazábal fumat i encenalls de foie; els rogers escabetxats amb vinagre de poma, trompetes de la mort i ceba dolça, o l’arròs amb garoines i espardenyes, entre d’altres.

  • Lluçanès

    Restaurants Paisatges Barcelona

    En aquest restaurant, ubicat en una antiga fàbrica de pastes, el xef Àngel Pascual ens sorprèn amb la seva cuina d’autor, que ha merescut una estrella Michelin.

  • #

    Lluerna

    Restaurants Barcelona

    El restaurant Lluerna és un local amb una decoració clarament minimalista, on s'hi elaboren plats de la cuina mediterrània d'autor, amb productes ecològics i de proximitat.

  • Les Magnòlies

    Restaurants No definida

    Restaurant guanyador d'1 Estrella Michelin l'any 2012 amb el seu xef en Victor Trochi. El restaurant es troba a Arbúcies, a una casa de 1871 i l'aposta gastronòmica és una cuina d'autor que elaboren en diferents menús: el gastronòmic, de 21 plats, el de degustació i de mercat de 10 plats. El menjador interior és senzill i sobri, elegant i acollidor. La terrassa es troba sota les tres magnòlies centenàries del jardí que donen nom al restaurant, i el local també disposa d'una barra on pendre gintònics, licors, etc. i d'un menjador per a grups. Al gener del 2014 el xef va guanyar el 1er Premi del Concurs de Tapas Creativas del Madrid Fusión.

  • #

    L'Esguard

    Restaurants Costa Barcelona

    Miguel Sánchez Romera, neurocirurgià reconvertit en xef, ofereix en aquest restaurant una cuina d’autor que, pel seu agosarament, s’ha fet mereixedora d'una estrella Michelin.

  • #

    Koy Shunka

    Restaurants Barcelona

    Ubicat al barri gòtic de Barcelona, Koy Shunka és el primer restaurant japonès en obtenir una estrella Michelin. El seu xef, Hideki Matsuhisa, elabora una cuina japonesa sofisticada, amb tocs creatius, on el producte és l'estrella.

  • #

    Tickets

    Restaurants Barcelona

    Amb una estrella Michelin, Tickets s'emmarca dins del concepte de gastrobar i està dedicat al món de les tapes contemporànies. L'ambient és divertit, la decoració és informal i no es menja amb coberts.

  • #

    Sant Pau

    Restaurants Costa Barcelona

    Qualitat i originalitat són els trets distintius del Sant Pau, el premiat restaurant de Carme Ruscalleda, que proposa una cuina d'inspiració lliure, basada en la tradició catalana.

  • #

    Roca Moo

    Restaurants Barcelona

    Aquest restaurant gastronòmic, assessorat per El Celler de Can Roca i dirigit per Juan Pretel, ofereix una visió molt particular de la gastronomia catalana amb productes de qualitat.

  • #

    L'Ó

    Restaurants Paisatges Barcelona

    El restaurant L'Ó proposa una gastronomia basada en la cuina tradicional catalana elaborada amb tècniques d'avantguarda i només amb productes de proximitat. 

  • #

    Gaig

    Restaurants Barcelona

    Diu Carles Gaig que l'objectiu de la seva feina és mirar sempre al davant sense deixar de mirar enrere. Aquesta fusió de tradició i avantguarda és la que anima la seva cuina, que porta a l'extrem el respecte per la qualitat del producte.

  • #

    Fonda Sala

    Restaurants Paisatges Barcelona

    La Fonda Sala és un establiment familiar que proposa una cuina de mercat variada, basada en la tradició i aprofitant el producte de la terra més propera.

  • #

    Estany Clar

    Restaurants Pirineus

    Estany Clar és un establiment situat en una antiga masia, on la cuina tradicional pren aires moderns mitjançant la reinterpretació de les receptes i de les tècniques culinàries a mans d'en Josep Xandri i el seu equip.

  • #

    Enoteca

    Restaurants Barcelona

    Aquest restaurant emplaçat a l'hotel Arts de Barcelona té el vi com a element definidor. La fusió de tradició i innovació en la cuina mediterrània de Paco Pérez l'han fet mereixedor de dues estrelles Michelin.

  • #

    Els Casals

    Restaurants Pirineus

    Si algú volgués explicar què és un projecte vital en família, de ben segur podria recórrer a la història d'aquest hotel-restaurant. Tot el que arriba a taula ho ha produït la mateixa família a la seva propietat. 

  • #

    El Racó de Can Fabes

    Restaurants Costa Barcelona

    Guardonat amb tres estrelles Michelin, Can Fabes està ubicat a l’antiga casa familiar de Sant Celoni.

  • #

    Drolma

    Restaurants Barcelona

    Situat al primer pis de l’hotel Majestic, Drolma és un restaurant culte i refinat, posseïdor d’una estrella Michelin.

S'estan mostrant 1 - 20 de 44 resultats.