Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

Troba!

Resultats actuals S'estan mostrant 1 - 20 de 45 resultats.
  • #

    Pakta

    Restaurants Barcelona

    Restaurant d'alta cuina que fusiona la gastronomia japonesa amb la mediterrània. Disposa d'un únic menú degustació en el qual predominen els plats a base de peix fresc i verdures de temporada. La decoració del local és moderna i acollidora.

  • #

    Neichel

    Restaurants Barcelona

    El Neichel és un dels referents gastronòmics de Barcelona, concretament al barri de Pedralbes. Amb el Jean-Louis i el seu fill Mario als fogons, compta amb una estrella Michelin guanyada a pols en una sala elegant, confortable i premiada pel seu interiorisme, i on s’assaboreix una cuina mediterrània clàssica i de mercat plena de varietat.

  • #

    Nectari

    Restaurants Barcelona

    Aquest restaurant, modern i acollidor, situat al costat de l'estació de Sants de Barcelona, està dirigit pel xef Jordi Esteve i té una estrella Michelin. Ofereix una cuina tradicional amb un toc actual i disposa de diversos menús.

  • #

    Moments

    Restaurants Barcelona

    El Moments es troba a l'interior de l'hotel Mandarin Oriental de Barcelona. El seu xef és Raül Balam Ruscalleda i el restaurant ha aconseguit dues estrelles Michelin. Ofereix una cuina creativa i fresca inspirada en la cultura culinària catalana.

  • #

    Manairó

    Restaurants Barcelona

    Aquest restaurant de Barcelona reflecteix, tant en la gastronomia com en la decoració, la personalitat del xef Jordi Herrera. S'hi pot menjar a la carta o optar per un dels dos menús degustació. També hi ha menú de migdia.

  • #

    Lluçanès

    Restaurants Barcelona

    L’equip de l’Àngel Pascual presenta un seguit d’aperitius i propostes com el caneló de pollastre de pota negra del Penedès amb beixamel d’Idiazábal fumat i encenalls de foie; els rogers escabetxats amb vinagre de poma, trompetes de la mort i ceba dolça, o l’arròs amb garoines i espardenyes, entre d’altres.

  • Lluçanès

    Restaurants Paisatges Barcelona

    En aquest restaurant, ubicat en una antiga fàbrica de pastes, el xef Àngel Pascual ens sorprèn amb la seva cuina d’autor, que ha merescut una estrella Michelin.

  • #

    Lluerna

    Restaurants Barcelona

    Aquest restaurant de Santa Coloma de Gramenet, guardonat amb una estrella Michelin, ofereix una cuina mediterrània d'autor, elaborada amb productes de temporada, ecològics i de proximitat. S'hi pot dinar a la carta o optar per algun dels diferents menús de degustació.

  • Les Magnòlies

    Restaurants No definida

    Restaurant guanyador d'1 Estrella Michelin l'any 2012 amb el seu xef en Victor Trochi. El restaurant es troba a Arbúcies, a una casa de 1871 i l'aposta gastronòmica és una cuina d'autor que elaboren en diferents menús: el gastronòmic, de 21 plats, el de degustació i de mercat de 10 plats. El menjador interior és senzill i sobri, elegant i acollidor. La terrassa es troba sota les tres magnòlies centenàries del jardí que donen nom al restaurant, i el local també disposa d'una barra on pendre gintònics, licors, etc. i d'un menjador per a grups. Al gener del 2014 el xef va guanyar el 1er Premi del Concurs de Tapas Creativas del Madrid Fusión.

  • #

    Lasarte

    Restaurants Barcelona

    La carta del Lasarte proposa una simbiosi entre els productes i els sabors del País Basc, terra natal del xef Martín Berasategui, i els autòctons de la cuina catalana. El restaurant està ubicat dins l'hotel Monument de Barcelona i ha estat guardonat amb tres estrelles Michelin.

  • #

    L'Esguard

    Restaurants Costa Barcelona

    Miguel Sánchez Romera, neurocirurgià reconvertit en xef, ofereix en aquest restaurant una cuina d’autor que, pel seu agosarament, s’ha fet mereixedora d'una estrella Michelin.

  • #

    Koy Shunka

    Restaurants Barcelona

    Ubicat al barri gòtic de Barcelona, Koy Shunka és el primer restaurant japonès de la ciutat a obtenir una estrella Michelin. El seu xef, Hideki Matsuhisa, elabora una cuina japonesa sofisticada, amb tocs creatius, on el producte és l'estrella.

  • #

    Hofmann

    Restaurants Barcelona

    L'Escola d'Hosteleria Hofmann va crear, l'any 1992, el restaurant Hofmann on els alumnes realitzen les pràctiques. Ofereix una cuina que barreja tradició i avantguarda, i que ha estat guardonada amb una estrella Michelin. La sala té una gran vitrina que permet veure la cuina.

  • #

    Hisop

    Restaurants Barcelona

    Aquest petit restaurant ofereix, de la mà del xef Oriol Ivern, una cuina catalana contemporània que està basada en els productes de temporada. Aquesta proposta ha estat guardonada amb una estrella Michelin. S'hi pot menjar a la carta o optar pel menú degustació.

  • #

    Via Veneto

    Restaurants Barcelona

    El restaurant Via Veneto és un clàssic de Barcelona. Té una estrella Michelin, entre d'altres guardons, i actualment el xef és David Andrés. Hi destaquen la decoració belle époque i el seu celler excepcional. Disposa de diversos salons privats.

  • #

    Tickets

    Restaurants Barcelona

    Restaurant de tapes d'autor i ambient informal situat al Paral·lel de Barcelona. Pertany als germans Adrià i Iglesias i compta en el seu haver amb una estrella Michelin. Cal reservar a través de la seva pàgina web.

  • #

    Sant Pau

    Restaurants Costa Barcelona

    Qualitat i originalitat són els trets distintius del Sant Pau, el premiat restaurant de Carme Ruscalleda, que proposa una cuina d'inspiració lliure, basada en la tradició catalana.

  • #

    Roca Moo

    Restaurants Barcelona

    Aquest restaurant gastronòmic, assessorat per El Celler de Can Roca i dirigit per Juan Pretel, ofereix una visió molt particular de la gastronomia catalana amb productes de qualitat.

  • #

    L'Ó

    Restaurants Paisatges Barcelona

    El restaurant L'Ó proposa una gastronomia basada en la cuina tradicional catalana elaborada amb tècniques d'avantguarda i només amb productes de proximitat. 

  • #

    Gaig

    Restaurants Barcelona

    Diu Carles Gaig que l'objectiu de la seva feina és mirar sempre al davant sense deixar de mirar enrere. Aquesta fusió de tradició i avantguarda és la que anima la seva cuina, que porta a l'extrem el respecte per la qualitat del producte.

S'estan mostrant 1 - 20 de 45 resultats.