Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

Troba!

Resultats actuals S'estan mostrant 41 - 44 de 44 resultats.
 • #

  Hisop

  Restaurants Barcelona

  Aquest petit restaurant ofereix, de la mà del xef Oriol Ivern, una cuina catalana contemporània que està basada en els productes de temporada. Aquesta proposta ha estat guardonada amb una estrella Michelin. S'hi pot menjar a la carta o optar pel menú degustació.

 • #

  Alkimia

  Restaurants Barcelona

  Aquest restaurant del xef Jordi Vilà, ubicat al barri de Sant Antoni de Barcelona, ofereix una cuina creativa i ha estat guardonat amb una estrella Michelin. La decoració del local, que ha rebut diversos premis, és força espectacular. Disposa de diverses sales privades.

 • #

  Manairó

  Restaurants Barcelona

  Aquest restaurant de Barcelona reflecteix, tant en la gastronomia com en la decoració, la personalitat del xef Jordi Herrera. S'hi pot menjar a la carta o optar per un dels dos menús degustació. També hi ha menú de migdia.

 • #

  ABaC

  Restaurants Barcelona

  ABaC és un local de línies sofisticades on s'ofereix una excel·lent gastronomia, basada en la creativitat i en la innovació, elaborada per un equip de joves professionals encapçalat pel xef Jordi Cruz.

S'estan mostrant 41 - 44 de 44 resultats.