Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

Troba!

Resultats actuals S'estan mostrant 41 - 44 de 44 resultats.
 • Enigma

  Restaurants Barcelona

  El restaurant Enigma, del grup gastronòmic d'Albert Adrià i els germans Iglesias, ofereix un menú degustació d'alta cuina basat en peix i marisc i té una estrella Michelin. El local recrea un laberint de tints futuristes, obra de l'estudi d'arquitectes RCR.

 • Oria

  Restaurants Barcelona

  El restaurant Oria, que forma part de la proposta gastronòmica del Monument Hotel, està a càrrec del xef basc Martín Berasategui. Ofereix una carta de plats inspirats en la gastronomia mediterrània i basca en un entorn modern, lluminós i elegant.

 • Cocina Hermanos Torres

  Restaurants Barcelona

  Restaurant gastronòmic a càrrec dels xefs Torres, que serveix plats creatius elaborats a partir de productes de temporada. Es troba a dins d'una nau industrial renovada, que destaca pel seu concepte de cuina oberta, creat per permetre el contacte directe entre els cuiners i els comensals.

 • Aürt

  Restaurants Barcelona

  El febrer de 2019 obre les portes Aürt, el restaurant d'Artur Martínez, reconegut amb una estrella Michelin i amb un espai on professionals i comensals interactuen.

S'estan mostrant 41 - 44 de 44 resultats.