PER LLEPAR-TE'N ELS DITS!

Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

Troba!

Resultats actuals S'estan mostrant 1 - 20 de 64 resultats.
  • Can Vinyers

    Restaurants Costa Barcelona

    La calidesa de les gruixudes parets de roca sota la protecció de les bigues de fusta dóna caliu a una masia que avui dia acull el Restaurant Can Vinyers, a Matadepera. El jove xef Edgar González està al capdavant d’una cuina basada en productes de primera qualitat i que, mostrant jocs de sabors i textures, redefineix la cuina de sempre.

  • Cal Carter Perich

    Restaurants Paisatges Barcelona

    Aquest restaurant, situat al voltant del Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i la Serra de l'Obac, ofereix una bona cuina tradicional i de mercat elaborada amb productes autòctons i de temporada.

  • La Pastora

    Restaurants Costa Barcelona

    Restaurant que es caracteritza per oferir una cuina tradicional catalana de qualitat, elaborada amb productes naturals. Destaquen els esmorzars de forquilla i els plats de muntanya. 

  • La Mola

    Restaurants Costa Barcelona

    Restaurant que ofereix una cuina tradicional catalana elaborada amb productes de proximitat i de qualitat. Destaquen les seves vistes, ja que està situat a 1.104 metres d'alçada.

  • #

    El Bellver - La Calma

    Restaurants Costa Barcelona

    El Bellver, que es troba a La Calma Parc Etnològic de Tagamanent, és un restaurant que aposta per una cuina tradicional catalana, elaborada amb productes ecològics i de la terra. 

  • #

    Ramon

    Restaurants Paisatges Barcelona

    El restaurant Ramon és a Santpedor, al Bages; compta amb una tradició familiar de cinc generacions a la cuina que cuiden els productes de temporada i les matèries primeres de forma tradicional. A la carta hi ha una àmplia varietat de plats de peix i marisc, diferents menús de temporada, i una completa carta de vins. Els plats més recomanats són: amanida de bacallà amb ventresca de tonyina i rossejat de fideus.

  • Masia Restaurant el Bellver

    Restaurants Paisatges Barcelona

    després d’un projecte de recuperació de la Diputació de Barcelona, aquesta masia del segle XIII, esdevingué un restaurant situat al bell mig del pla de la Calma, al Montseny. És un lloc al qual s’ha d’anar per gaudir d’un dia a la natura passejant pel parc natural i acabar amb un bon àpat a taula. La cuina que practiquen és creativa i podem trobar un menú a preu fix.

  • Masia Segarrulls

    Restaurants Costa Barcelona

    Aquest restaurant familiar està ubicat a una masia medieval del segle XI envoltada de camps, pins i vinyes i emplaçada al Parc Natural d'Olèrdola. És molt a prop del castell d'Olèrdola, que es pot visitar així com les bodegues de Freixenet, Codorniu, Torres, etc. El menjador té una decoració medieval, no fan menú i destaquen els entrants freds i els calents, les carns a la brasa i les calçotades. Disposa de jardí, parc infantil i aparcament, i des de fa molts anys es fan sopars i banquets medievals amb reserva prèvia.

  • Mas El Coll

    Restaurants Paisatges Barcelona

    El Mas El Coll és un establiment rústic que ofereix una cuina tradicional senzilla però eficaç, especialitzada en productes a la brasa. És conegut pels entrecots, cuits sobre brases de pedra volcànica.

  • La Terrassa del Museu

    Restaurants Costa Barcelona

    Ubicat a l'edifici del Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya de Terrassa. La seva aposta és per la cuina de mercat basada en la tradició i elaboren menús especials i també plats per a celíacs. El local disposa d'un menjador ampli i lluminós, terrassa, salons per a celebracions, àmplia carta de vins i somelier.

  • La Rectoria d'Orís

    Restaurants Paisatges Barcelona

    El restaurant La Rectoria d’Orís ofereix una cuina tradicional actualitzada en funció dels productes de cada temporada, integrant fins i tot flors i herbes aromàtiques al seu receptari, tot en un entorn magnífic a la comarca d’Osona i amb una decoració que ha respectat molts elements de l’antiga parròquia d’Orís.

  • La Fitorra

    Restaurants Costa Barcelona

    A pocs metres de la platja de Vilanova i la Geltrú, a mitja hora de Barcelona i Tarragona, l'Hotel Cèsar es troba dins d'una antiga casa d'indians que encara conserva la seva estructura i el seu jardí. El restaurant d’aquest emblemàtic hotel és La Fitorra, un local de tradició marinera i cuina d'anomenada que és un punt de referència a la comarca.

  • #

    La Canasta

    Restaurants Costa Barcelona

    La Canasta algunes propostes són el bacallà a la brasa o al pil-pil, el lluç a la basca, el llobarro a la sal, els medallons de rap, el típic suquet de pescadors o la suprema d’orada amb alls tendres i angules. També es pot triar entre un bon assortit de carns i, tal com mana la cuina mediterrània, uns bons vins per acompanyar tots els plats que surten dels fogons.

  • L'Auró

    Restaurants Paisatges Barcelona

    El restaurant L'Auró, ubicat a Orís, a la comarca de l’Osona, ofereix una àmplia varietat de plats elaborats amb productes de proximitat. Amb més de 33 anys d’experiència en el món de la restauració, el restaurant L'Auró ofereix diversos serveis com menús per a tot tipus de celebracions, casaments, àpats d’empresa entre molts d’altres.

  • Hostal de Mura

    Restaurants Paisatges Barcelona

    Emplaçat al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, l'Hostal de Mura ofereix cuina casolana i de mercat. És una proposta gastronòmica tradicional, amb plats forts com el peus de porcs amb caragols o trinxat de la Cerdanya. El local és petit i acollidor, amb sostre de doble volta de pedra i llar de foc.

  • Sauló

    Restaurants Costa Barcelona

    Sauló és el restaurant de l’hotel Can Galvany, situat a la localitat de Vallromanes, a la comarca del Vallès Oriental. La textura de les vinyes i l’olor de l’oliver tenen un paper protagonista al restaurant Sauló, per això, tots els seus plats, enquadrats dins del marc de la cuina tradicional catalana, estan impregnats dels millors vins i olis del país. El seu xef ha sabut plasmar a la perfecció la temàtica del restaurant als seus plats d’elaboració tradicional amb tocs d’autor.

  • Restaurant Rubell

    Restaurants Paisatges Barcelona

    El Restaurant Rubell ofereix un repertori de plats típics catalans basats en la qualitat de la matèria primera amb l'objectiu de "menjar com a casa". Ofereixen servei a la carta, menús de grup i un altre menú que varia diàriament. 

  • #

    El Rossegall

    Restaurants Costa Barcelona

    El Rossegall és un espai familiar i agradable. La seva carta, molt completa, recull la matèria primera que arriba del mar amb productes i propostes com el cargol de punxes, les tallerines, els calamarsons, les gambes i escamarlans típics de Vilanova, el bull de tonyina, l'all cremat, el peixet de plata o la sípia a la bruta.

  • El Racó de Can Feliu

    Restaurants Costa Barcelona

    Al restaurant El Racó de Can Feliu, que ocupa una masia del segle XV a la part més elevada de Vilassar de Dalt, s'ofereix cuina mediterrània elaborada amb productes de temporada. Alguna de les seves especialitats són les croquetes de foie i ceps i el bacallà a la llauna.

  • Celler Marfil Alella

    Restaurants Costa Barcelona

    Restaurant situat a la planta baixa del celler on s'elaboren els vins Marfil. El local és ampli i rústic i elaboren cuina típica catalana i de mercat. A la planta baixa, on hi ha el celler, disposen d'un espai de gran capacitat per a grups. Compten amb botiga de vins i caves, i organitzen visites a les vinyes i al celler.

S'estan mostrant 1 - 20 de 64 resultats.