Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

Troba!

Resultats actuals S'estan mostrant 61 - 64 de 64 resultats.
 • Can Joan

  Restaurants Costa Barcelona

  Restaurant situat en un entorn natural, enmig de la muntanya, on gaudir d'una cuina casera sense pretensions i de qualitat. Està especialitzat en carn a la brasa. Després de dinar, sempre es pot fer un passeig pels seus voltants.

 • Restaurant Can Mai Tanquis

  Restaurants Costa Barcelona

  Especialitzat en esmorzars de forquilla, Can Mai Tanquis és un bar-restaurant que ofereix plats basats en la cuina tradicional catalana.

 • Restaurant El Serradet

  Restaurants Paisatges Barcelona

  Masia restaurant especialitzada en carns a la brasa i basada en la cuina tradicional catalana elaborada de forma casolana. Disposa de menús de cap de setmana i per a grups preparats amb productes de qualitat i de quilòmetre zero.

 • Can Casellas Restaurant

  Restaurants Costa Barcelona

  Can Casellas és un una masia convertida en restaurant que ofereix el millor de la cuina tradicional combinada amb la contemporània. Disposa d'una carta d'alta qualitat elaborada amb ingredients procedents del mercat o de l'hort de la masia.

S'estan mostrant 61 - 64 de 64 resultats.