Experiències úniques

Turisme actiu, activitats culturals, esdeveniments esportius, itineraris guiats a la natura ... Si vols gaudir de múltiples activitats a les comarques de Barcelona, no et perdis aquestes oportunitats!

Experiència estel•lar: nit al Paradís, activitat a l'Observatori i esmorzar

$altText

Deixa't enlluernar pels astres d'un cel clar i sense contaminació lumínica i dorm agradablement una nit en un bungalow de fusta per a dues o quatre persones en un entorn màgic al centre de Catalunya.

Visita l'Observatori Astronòmic de Castelltallat i fes el Bateig del Cel, que comença amb una visita guiada per l'exposició «Proporcions del Sistema Solar», seguida d'una xerrada on s'explica quines són les constel·lacions i els astres més brillants. Finalment, mitjançant diversos telescopis, observa els diferents elements que es troben a la volta celeste: galàxies, nebuloses, estels dobles, cúmuls oberts i globulars, planetes i, per descomptat, la lluna. Apropa't a l'Univers!

L'endemà, esmorza i descobreix el veritable sabor dels productes del territori: embotits d'elaboració pròpia, pa de llenya del forn de la Colònia Valls de Torroella i molt més!

Producte
Públic final
Tipus de client
Adolescent
Nen
Adult
Sènior
Jove
Família
Parella
Mercat
Català
Espanyol
Anglès
Francès