Experiències úniques

Turisme actiu, activitats culturals, esdeveniments esportius, itineraris guiats a la natura ... Si vols gaudir de múltiples activitats a les comarques de Barcelona, no et perdis aquestes oportunitats!

Modernisme vora el mar

$altText

Casa museu Lluís Domènech i Montaner

La ruta modernista per Canet de Mar és l'única que inclou la visita a la Casa museu Lluís Domènech i Montaner.

El circuit s'inicia amb una passejada exterior pel centre històric modernista de Canet de Mar i continua amb la visita al museu. A l'exterior es fa una lectura de les façanes de cases modernistes, com ara l'Ateneu Canetenc, les cases Roura i Serra Pujadas, l'edifici de l'ajuntament, la casa Joaquim Floris, Can Puxan i la casa Carbonell entre d'altres.

Ja a la casa museu es fa una visita comentada a la masia Rocosa, del segle XVII, que va ser el taller de l'arquitecte, i una altra visita comentada a la casa Domènech, que Lluís Domènech va dissenyar especialment per a la seva família amb l'ajuda del seu fill gran, Pere Domènech i Roura, i la del seu gendre, Francesc Guàrdia i Vial.

El primer dissabte del mes s'ofereix un servei de guia per al qual no cal fer reserva prèvia (tot i que la ruta guiada es pot fer qualsevol dia si el grup és de vint persones o més).

Producte
Professional
Públic final
Tipus de client
Adult
Sènior
Jove
Família
Parella
Single
Mercat
Català
Espanyol
Anglès
Francès