Experiències úniques

Turisme actiu, activitats culturals, esdeveniments esportius, itineraris guiats a la natura ... Si vols gaudir de múltiples activitats a les comarques de Barcelona, no et perdis aquestes oportunitats!

Tour guiat: vinyers i modernisme

$altText

Gaudeix d'un tour guiat a través dels vinyers i descobreix la petjada del Modernisme a Alella.

Alella és una petita població situada a la comarca del Maresme, entre el mar Mediterrani i la serralada de la costa anomenada Serralada del Litoral. A més és coneguda pels seus vinyers i la producció de vi, a només 15 km de Barcelona.

Amb aquest Tour podrà descobrir com vivia la burgesia catalana entre els segles XIX i XX, i que encara conserva un imponent patrimoni modernista i manté viva la seva identitat cultural. El municipi vinícola dóna nom a una de les denominacions d'origen més petites i antigues de la península: La denominació d'origen Alella.

Visita al celler, vinyes i tast de vins. La primera activitat es durà a terme en una típica masia del segle XIV, envoltada de vinyers. Durant aquest recorregut a peu farem una parada al mercat local d'Alella i gaudirem d'un típic vermut amb una gran varietat de tapes! 

Aquest recorregut es pot fer tots els dimarts, dimecres i dijous, i dura 6 hores. El punt de trobada per realitzar aquesta activitat és a les 9.30h a Plaça Catalunya. 

Producte
Públic final
Tipus de client
Adult
Sènior
Grup
Parella
Single
Mercat
Anglès