Experiències úniques

Turisme actiu, activitats culturals, esdeveniments esportius, itineraris guiats a la natura ... Si vols gaudir de múltiples activitats a les comarques de Barcelona, no et perdis aquestes oportunitats!

Un tast de Vic

$altText

VIATGES ALEMANY S.A. - OSONA VACANCES

Escapa't un cap de setmana i descobreix la comarca d'Osona i la seva capital, Vic. Gaudeix d'una nit d'allotjament a la ciutat, en habitació doble amb esmorzar inclòs, i d'un dinar o sopar amb caràcter en un dels millors restaurants de la ciutat (begudes no incloses), amb reserva prèvia, i de la tarja Pack de Vic.

Comença al matí amb un passeig pel mercat de la ciutat. Després, una activitat gastronòmica diferent cada dissabte, com ara la visita a l'assecador de llonganisses de la casa Riera Ordeix, o l'elaboració d'un fuet a Ca la Teresona, o un taller de pilotilles a la Cooperativa Plana de Vic, o un tast a cegues de diferents pernils cuits a l'obrador Erre de Vic.

A la tarda, fes una visita breu al Museu Episcopal, escolta música a dalt del campanar romànic de la catedral i fes una visita guiada al centre històric i, per acabar, pots anar de compres i fer una passejada per la ciutat del comerç.

Producte
Públic final
Tipus de client
Adult
Sènior
Jove
Grup
Família
Parella
Mercat
Català
Espanyol
Anglès
Francès