Experiències úniques

Turisme actiu, activitats culturals, esdeveniments esportius, itineraris guiats a la natura ... Si vols gaudir de múltiples activitats a les comarques de Barcelona, no et perdis aquestes oportunitats!

Vies Braves Experience

$altText

VIATGES TRAVELTEC TOURIST SERVICES SL

Escapa't uns dies i emociona't amb les Vies Braves de la Costa Barcelona!

Vies Braves és una xarxa d'itineraris marins a la Costa del Maresme i el Garraf. Són rutes senyalitzades i abalisades que es destinen a la pràctica d'activitats esportives, lúdiques i pedagògiques.

Allotja't tres nits en un hotel de tres o quatre estrelles amb esmorzar inclòs, també s'inclou el transport i l'assistència mentre realitzis les Vies. Aquesta assistència s'amplia durant les nedades i també rebràs el suport d'una embarcació.

Rebràs el Welcome Pack: casquet de bany, boia/bossa estanca de seguretat, plànol Vies Braves 2016, passaport Vies Braves 2016, bossa Vies Braves, i també el Transfer In / Transfer Out.

Per a grups de 10 persones com a mínim.

Assistència durant les Vies Braves (EN/CAT/ES).

Vies Braves Experience: la millor manera de gaudir de la costa practicant esport.

Preu per persona Des de 480 € per persona en habitació doble hotel de tres o quatre estrelles (disponibilitat en funció del moment de la reserva). Vigència TEMPORADA 2016: del juny a l'octubre, tots els dies, de dilluns a diumenge. - 31 octubre Producte
Professional
Públic final
Tipus de client
Adult
Sènior
Jove
Grup
Esportistes
Mercat
Català
Espanyol
Anglès
Francès
Alemany