Torna l'agenda d'activitats de BCN+

L' Agenda de Barcelona és molt més es posa en marxa de nou per oferir el servei de promoció d'activitats turístiques a les comarques de Barcelona i, en aquest sentit, el formulari d'introducció d'actes d'agenda torna a estar obert als ens públics i privats. Cal tenir en compte que la posada en funcionament del servei serà gradual.

IMPORTANT

Totes les activitats introduïdes a través del formulari abans del 13 de març de 2020 actualment no es troben disponibles a la pàgina de resultats de l'agenda. En cas que la vostra activitat es mantingui vigent cal que l'entreu de nou perquè estigui disponible en el sistema. Disculpeu les molèsties.

L'equip de BCN+
 

Publicar a l'Agenda de Bcn+

L' Agenda de Barcelona és molt més és un servei de la Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona per tal de promocionar les activitats turístiques dels ens públics i privats de les comarques de Barcelona. 

L'agenda publica festes tradicionals, fires, activitats culturals i a la natura, esdeveniments gastronòmics i esportius, i tota activitat dirigida a complementar l’experiència turística del visitant i turista. A l'agenda no es publicaran paquets turístics ni els serveis principals que s’integren en un paquet turístic, tal com l’allotjament, el servei de restauració o el transport.

Per publicar a l'agenda cal omplir totes les dades del següent formulari i tenir molta cura amb l'ortografia i la redacció. L'idioma de l'Agenda és el català. Hi ha actes traduïts a 6 idiomes, d'aquestes traduccions es fa càrrec la Gerència de Serveis de Turisme.

El fet d'omplir el formulari no implica obligatòriament que l'activitat es publiqui. La Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona es reserva el dret de no publicar-les si les considera no adequades. 

 

Atenció amb les fotografies!

  • Per publicar a l'agenda cal pujar una imatge representativa  i atractiva de l'activitat.
  • No ha de pesar més de 200Kb ni menys de 50Kb aproximadament.
  • El sistema només accepta que la imatge sigui en format RECTANGULAR HORITZONTAL.
     
Accedeix al formulari i introdueix els actes d'agenda aquí


Moltes gràcies per publicar activitats i propostes a l'Agenda de Barcelona és molt més
+informació: webturisme@diba.cat.

 

Vols enviar-nos imatges?

Cessió d'imatges de territoris i empreses. Per gestionar la cessió de les imatges i els seus drets de territoris i empreses a la Gerència de Turisme de la Diputació de Barcelona, cal fer-ho a través d'aquest formulari. El formulari suporta arxius fins a 20MB, en el cas que les imatges siguin més grans, podeu adjuntar un link de descàrrega a Observacions.

Accedeix al formulari de cessió d'imatges aquí