Et convidem a descobrir, gaudir i respectar el nostre territori fent turisme d’una manera ètica i sostenible. Aquí tens algunes idees per prendre les millors decisions com a turista responsable.

COSTA BARCELONA

 

 

IDEES DE VIATGE

Camí Oliba: trekking, romànic i natura

Catalunya té el seu equivalent al camí de Santiago i és el camí Oliba, uns 200 quilòmetres que recorren el llegat del bisbe i abat més emblemàtic de Catalunya coincidint amb el mil·lenari de l'inici del seu episcopat.

La ruta del pa artesà

Sabor i tradició en un recorregut gastronòmic pel Lluçanès que agrada tant a foodies moderns com a avis amb nostàlgia del passat.  

Camins arran de mar

Una selecció d'itineraris per explorar a peu la costa.

La muntanya màgica

El Parc Natural del Montseny ofereix mil i una opcions per gaudir-ne.

Els mercats de la terra

Els millors aparadors de productes d'alimentació típics són els mercats de pagès

A peu entre vinyes

Practica l'enoturismeSe t'acut una manera millor de passar el cap de setmana?

Descobreix el territori

El Baix Llobregat

El Baix Llobregat és una destinació ideal per fer escapades sorprenents molt a prop de Barcelona. Al mar, al riu o a la muntanya, hi ha tantes propostes interessants que no voldràs quedar-te a casa.

El Garraf

Una terra de pagesos, mariners i artistes que viu entre la pau de la natura i el brogit de la festa. Al Garraf descobriràs platges, curiosos paisatges calcaris i un interessant patrimoni modernista.

El Maresme

Entre platges i serralades, el Maresme és el paradís mediterrani per excel•lència. Un espai ideal per a la pràctica d'activitats nàutiques, amb moltes propostes alternatives per gaudir també de la muntanya.

El Vallès Occidental

Aquesta plana envoltada per muntanyes sorprèn amb els seus espais naturals únics i un patrimoni arquitectònic molt ben conservat. La riquesa de la comarca del Vallès Occidental és tan gran que costa de creure-hi!

El Vallès Oriental

Al Vallès Oriental hi ha moltes maneres de gaudir del temps lliure. Passejades per la natura, visites culturals, esdeveniments esportius i termalisme són les propostes estrella d'una comarca amb atractius ben diversos.  

L'Alt Penedès

Els paisatges del vi i el cava donen identitat a l'Alt Penedès, una comarca esquitxada de masies i petits nuclis rurals que conté un sorprenent patrimoni monumental i arqueològic.

Guies i mapes