Descobreix un territori esplendorós

12 comarques i 311 ciutats i pobles dibuixen paisatges molt diferents i amb personalitat pròpia. Un territori esplendorós on la varietat és la norma.  

12 comarques

El Bages

Camps de blat i vinya, pobles de carrerons empedrats i pics de més de mil metres conformen la personalitat del Bages, una comarca plena de constrastos al cor de Catalunya.

El Baix Llobregat

El Baix Llobregat és una destinació ideal per fer escapades sorprenents molt a prop de Barcelona. Al mar, al riu o a la muntanya, hi ha tantes propostes interessants que no voldràs quedar-te a casa.

El Barcelonès

Barcelona té tots els atractius de les grans ciutats mediterrànies, més un que la fa única: la seva comarca. L'oferta cultural, gastronòmica i esportiva del Barcelonès amaga secrets que has de conèixer.

El Berguedà

Un paisatge encisador de muntanyes espectaculars i un territori ric en llegendes. Descobreix-lo a través de la vida rural, els plaers gastronòmics  i les activitats a l'aire lliure.

El Garraf

Una terra de pagesos, mariners i artistes que viu entre la pau de la natura i el brogit de la festa. Al Garraf descobriràs platges, curiosos paisatges calcaris i un interessant patrimoni modernista.

El Maresme

Entre platges i serralades, el Maresme és el paradís mediterrani per excel•lència. Un espai ideal per a la pràctica d'activitats nàutiques, amb moltes propostes alternatives per gaudir també de la muntanya.

El Moianès

Pedra i aigua modelen un paisatge únic que explica el pas del temps, la història i la personalitat d'un territori i els seus habitants, orgullosos de ser moianencs.
 

El Vallès Occidental

Aquesta plana envoltada per muntanyes sorprèn amb els seus espais naturals únics i un patrimoni arquitectònic molt ben conservat. La riquesa de la comarca del Vallès Occidental és tan gran que costa de creure-hi!

El Vallès Oriental

Al Vallès Oriental hi ha moltes maneres de gaudir del temps lliure. Passejades per la natura, visites culturals, esdeveniments esportius i termalisme són les propostes estrella d'una comarca amb atractius ben diversos.  

L'Alt Penedès

Els paisatges del vi i el cava donen identitat a l'Alt Penedès, una comarca esquitxada de masies i petits nuclis rurals que conté un sorprenent patrimoni monumental i arqueològic.

L'Anoia

L'Anoia és una terra on els valors tradicionals del pagès són encara molt presents. L'hospitalitat es considera un art, i s'hi practica amb la passió de qui conviu amb una natura aspra i seca. 

Osona

Osona és una terra on el passat i el present es donen la mà amb força. Les petjades dels pastors, bandolers i soldats que van recórrer els seus camins es perceben amb tanta nitidesa com les seves històries.