Caldes d'Estrac

El patrimoni d'aigües termals ha marcat la història d'aquesta petita vila del Maresme. La proximitat del balneari amb la platja l'han convertit en un punt de referència per als tractaments medicinals. A més de les propietats curatives de les seves aigües, descobrim un valuós patrimoni arquitectònic com la Casa Ugalde i les cases d'estil modernista i noucentista que ressegueixen l'encantador Passeig dels Anglesos, al front marítim. La joia artística més preuada la trobem a la Fundació Palau, que exposa la valuosa col·lecció d'obres de Picasso del fons artístic de Josep Palau i Fabre.

Imprescindibles

- Gaudir dels balnearis i centres d'aigües.- Fer una passejada comentada pel Parc Muntanyà, la torre dels Encantats.- Visitar el Museu Fundació Palau i Fabre.- Participar en les jornades gastronòmiques de la Pesolada. Comarques
Maresme

Al mapa

Agenda

 • Anoia - Castell de Rubió
  01/01/2021-31/12/2021 Comarca de l'Anoia

  Descobreix el patrimoni de l'Anoia

  Endinsa’t en la història del patrimoni cultural i històric de la comarca de l'Anoia amb les visites guiades que organitza Anoia Patrimoni. Consulta les visites guiades i tria què vols descobrir.

 • Masia Freixa de Terrassa
  01/01/2021-31/12/2021 Comarques de Barcelona

  Descobreix el patrimoni industrial

  Museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses t'esperen amb un munt d'activitats que no t'acabaràs mai. Descobreix el patrimoni industrial!

 • 05/01/2020-27/12/2020 Manresa

  Descobreix la Torre Lluvià

  Vine a conèixer l'obra de l'arquitecte modernista Ignasi Oms, contemplant l'entorn natural des del lluernari i a gaudir de l'Anella Verda de Manresa.

 • 15/03/2020 Gavà

  Dia de la Murtra

  Antigament s'anava a aquest estany de Gavà a pescar anguiles. Ara, el Dia de la Murtra s'hi alliberen animals.

Comparteix!