Granollers

Amb el Montseny i el Montnegre-Corredor com a teló de fons, Granollers ofereix una ciutat de serveis, amb una gran illa de vianants al centre històric, hereva del potencial comercial que s'hi ha desenvolupat durant segles. L'edifici més emblemàtic és la Porxada, que es va construir l'any 1586 com a llotja de gra, però no es poden deixar de visitar el Museu de Granollers per veure les restes de les antigues muralles, l'ajuntament o l'església de Sant Esteve.

Imprescindibles

- Veure la Porxada. - Admirar l’arquitectura de l’antic hospital de Sant Domènec i de Can Torrebadella. - Anar a comprar al mercat setmanal del dijous. - Visitar el Museu de Granollers i el Museu de Ciències Naturals La Tela. Comarques
Vallès Oriental

Al mapa

Agenda

 • Anoia - Castell de Rubió
  01/01/2021-31/12/2021 Comarca de l'Anoia

  Descobreix el patrimoni de l'Anoia

  Endinsa’t en la història del patrimoni cultural i històric de la comarca de l'Anoia amb les visites guiades que organitza Anoia Patrimoni. Consulta les visites guiades i tria què vols descobrir.

 • Masia Freixa de Terrassa
  01/01/2021-31/12/2021 Comarques de Barcelona

  Descobreix el patrimoni industrial

  Museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses t'esperen amb un munt d'activitats que no t'acabaràs mai. Descobreix el patrimoni industrial!

 • 05/01/2020-27/12/2020 Manresa

  Descobreix la Torre Lluvià

  Vine a conèixer l'obra de l'arquitecte modernista Ignasi Oms, contemplant l'entorn natural des del lluernari i a gaudir de l'Anella Verda de Manresa.

 • 15/03/2020 Gavà

  Dia de la Murtra

  Antigament s'anava a aquest estany de Gavà a pescar anguiles. Ara, el Dia de la Murtra s'hi alliberen animals.

Comparteix!