Saldes

L'entorn de la riera Salada, d'on prové el nom del poble, i els corriols i camins que envolten la població són un enteranyinat que fa les delícies dels amants del senderisme. Les vistes sobre el Pedraforca des del poble són espectaculars. Pujant, el mirador del Gresolet ofereix un conjunt de balcons des d'on observar des del Pollegó superior del Pedraforca fins a la Serra d'Ensija. Són nombroses les restes prehistòriques que hi ha al terme, però destaca el dolmen de Molers.

Imprescindibles

- Pujar fins al mirador del Pedraforca. - Passejar per les restes del castell de Saldes. - Fer una ruta per les esglésies del municipi (Sant Martí de Saldes, Santa Maria del Castell, Sant Andreu de l'Espà, Sant Ponç de Molers i Sant Antoni de Feners). - Contemplar el dolmen de Molers. Comarques
Berguedà

Al mapa

Agenda

 • Passeig per l'entorn i tast de productes locals
  19/09/2020 - 29/11/2020 Sant Fruitós de Bages

  Passeig per l'entorn i tast de productes locals

  Descobreix l'entorn del monestir de Món Sant Benet amb una passejada a peu que inclou l’elaboració d’una crema hidratant natural i un tast de productes locals. 

  ACTIVITAT ANUL·LADA
 • Anoia - Castell de Rubió
  01/01/2020 - 31/12/2020 Comarca de l'Anoia

  Descobreix el patrimoni de l'Anoia

  Endinsa’t en la història del patrimoni cultural i històric de la comarca de l'Anoia amb les visites guiades que organitza Anoia Patrimoni. Consulta les visites guiades i tria què vols descobrir.

 • Escapades al Garraf
  19/06/2020 - 31/12/2020 Comarca del Garraf

  Escapades al Garraf

  Ja tens al teu abast les propostes d'1 o més dies per gaudir de la comarca del Garraf: natura, patrimoni cultural, mar, rutes i senders, gastronomia, enoturisme, cicloturisme, oci i molt més!

 • 10 experiències al Penedès
  18/06/2020 - 31/12/2020 El Penedès

  10 experiències al Penedès

  Descobreix el paisatge i la cultura del Penedès en les teves primeres escapades amb aquestes 10 experiències que et permetran trobar les activitats que millor s'adaptin als teus gustos!

 • Masia Freixa de Terrassa
  01/01/2020 - 31/12/2020 Comarques de Barcelona

  Descobreix el patrimoni industrial de Catalunya

  Museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses t'esperen amb un munt d'activitats que no t'acabaràs mai. Descobreix el patrimoni industrial!

Comparteix!