Saldes

L'entorn de la riera Salada, d'on prové el nom del poble, i els corriols i camins que envolten la població són un enteranyinat que fa les delícies dels amants del senderisme. Les vistes sobre el Pedraforca des del poble són espectaculars. Pujant, el mirador del Gresolet ofereix un conjunt de balcons des d'on observar des del Pollegó superior del Pedraforca fins a la Serra d'Ensija. Són nombroses les restes prehistòriques que hi ha al terme, però destaca el dolmen de Molers.

Imprescindibles

- Pujar fins al mirador del Pedraforca. - Passejar per les restes del castell de Saldes. - Fer una ruta per les esglésies del municipi (Sant Martí de Saldes, Santa Maria del Castell, Sant Andreu de l'Espà, Sant Ponç de Molers i Sant Antoni de Feners). - Contemplar el dolmen de Molers. Comarques
Berguedà

Al mapa

Agenda

 • Rostres de dona. Una mirada a la presència femenina en l'art medieval
  08/03/2021-12/03/2021 Vic

  Recorregut virtual: rostres de dona. Una mirada a la presència femenina en l'art medieval

  Diferents educadores del MEV expliquen la figura de la dona medieval en un recorregut virtual diari a través d'Instagram Live.

 • Anoia - Castell de Rubió
  01/01/2021-31/12/2021 Comarca de l'Anoia

  Descobreix el patrimoni de l'Anoia

  Endinsa’t en la història del patrimoni cultural i històric de la comarca de l'Anoia amb les visites guiades que organitza Anoia Patrimoni. Consulta les visites guiades i tria què vols descobrir.

 • 10 experiències al Penedès
  18/06/2020-31/12/2020 El Penedès

  10 experiències al Penedès

  Descobreix el paisatge i la cultura del Penedès en les teves primeres escapades amb aquestes 10 experiències que et permetran trobar les activitats que millor s'adaptin als teus gustos!

 • Masia Freixa de Terrassa
  01/01/2021-31/12/2021 Comarques de Barcelona

  Descobreix el patrimoni industrial

  Museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses t'esperen amb un munt d'activitats que no t'acabaràs mai. Descobreix el patrimoni industrial!

 • 05/01/2020-27/12/2020 Manresa

  Descobreix la Torre Lluvià

  Vine a conèixer l'obra de l'arquitecte modernista Ignasi Oms, contemplant l'entorn natural des del lluernari i a gaudir de l'Anella Verda de Manresa.

Comparteix!