Saldes

L'entorn de la riera Salada, d'on prové el nom del poble, i els corriols i camins que envolten la població són un enteranyinat que fa les delícies dels amants del senderisme. Les vistes sobre el Pedraforca des del poble són espectaculars. Pujant, el mirador del Gresolet ofereix un conjunt de balcons des d'on observar des del Pollegó superior del Pedraforca fins a la Serra d'Ensija. Són nombroses les restes prehistòriques que hi ha al terme, però destaca el dolmen de Molers.

Imprescindibles

- Pujar fins al mirador del Pedraforca. - Passejar per les restes del castell de Saldes. - Fer una ruta per les esglésies del municipi (Sant Martí de Saldes, Santa Maria del Castell, Sant Andreu de l'Espà, Sant Ponç de Molers i Sant Antoni de Feners). - Contemplar el dolmen de Molers. Comarques
Berguedà

Al mapa

Agenda

 • Anoia - Castell de Rubió
  01/01/2021-31/12/2021 Comarca de l'Anoia

  Descobreix el patrimoni de l'Anoia

  Endinsa’t en la història del patrimoni cultural i històric de la comarca de l'Anoia amb les visites guiades que organitza Anoia Patrimoni. Consulta les visites guiades i tria què vols descobrir.

 • Masia Freixa de Terrassa
  01/01/2021-31/12/2021 Comarques de Barcelona

  Descobreix el patrimoni industrial

  Museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses t'esperen amb un munt d'activitats que no t'acabaràs mai. Descobreix el patrimoni industrial!

 • 05/01/2020-27/12/2020 Manresa

  Descobreix la Torre Lluvià

  Vine a conèixer l'obra de l'arquitecte modernista Ignasi Oms, contemplant l'entorn natural des del lluernari i a gaudir de l'Anella Verda de Manresa.

 • 15/03/2020 Gavà

  Dia de la Murtra

  Antigament s'anava a aquest estany de Gavà a pescar anguiles. Ara, el Dia de la Murtra s'hi alliberen animals.

Comparteix!