Santa Coloma de Gramenet

Situada en un punt estratègic entre la Serralada de Marina, el riu Besòs i la ciutat de Barcelona, Santa Coloma de Gramenet conserva un destacat patrimoni monumental que avui encara podem descobrir i gaudir com el poblat ibèric de Puig Castellar, la Torre Palleresa, Can Roig i Torres, el recinte de Torribera o la Torre Balldovina, edifici romànic que acull el museu local. Descobrim una ciutat d'acollida on la convivència entre cultures s'ha convertit en una insígnia palpable als carrers i places d'aquesta vila.

Imprescindibles

- Passejar a peu o amb bicicleta per la riba del Besòs. - Pujar al poblat ibèric del puig Castellar. - Visitar el Museu Torre Balldovina i la torre Pallaresa. - Descobrir els parcs urbans de Can Zam i Europa. Comarques
Barcelonès

Al mapa

Agenda

 • Anoia - Castell de Rubió
  01/01/2021-31/12/2021 Comarca de l'Anoia

  Descobreix el patrimoni de l'Anoia

  Endinsa’t en la història del patrimoni cultural i històric de la comarca de l'Anoia amb les visites guiades que organitza Anoia Patrimoni. Consulta les visites guiades i tria què vols descobrir.

 • Masia Freixa de Terrassa
  01/01/2021-31/12/2021 Comarques de Barcelona

  Descobreix el patrimoni industrial

  Museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses t'esperen amb un munt d'activitats que no t'acabaràs mai. Descobreix el patrimoni industrial!

 • 05/01/2020-27/12/2020 Manresa

  Descobreix la Torre Lluvià

  Vine a conèixer l'obra de l'arquitecte modernista Ignasi Oms, contemplant l'entorn natural des del lluernari i a gaudir de l'Anella Verda de Manresa.

 • 15/03/2020 Gavà

  Dia de la Murtra

  Antigament s'anava a aquest estany de Gavà a pescar anguiles. Ara, el Dia de la Murtra s'hi alliberen animals.

Comparteix!