VINE A DESCOBRIR LES DESTINACIONS IMPRESCINDIBLES A PROP DE BARCELONA

Barcelona i les seves comarques et donen la benvinguda amb mil i una possibilitats perquè gaudeixis de la teva visita. Però si no saps per on començar, descobreix una selecció de plans infal·libles per garantir una escapada perfecta.  

BARCELONA ÉS MOLT MÉS

No t'ho perdis

Vic

Una de les ciutats més antigues de Catalunya, amb un ric patrimoni i un mercat d'origen medieval, situada entre la Mediterrània i els Pirineus.

Terrassa i el modernisme

Important centre de la Revolució Industrial, manté un ric patrimoni arquitectònic modernista, esglésies romàniques i una gran oferta cultural.

Sitges

Entre la Mediterrània i el Parc del Garraf, 300 dies de sol a l'any, 17 platges, art, cultura i gastronomia a mitja hora de Barcelona.

Rupit, Tavertet i la vall de Sau

Pobles medievals de carrers empedrats i cases rústiques, i un altiplà amb extraordinàries perspectives, boscos frondosos i aigües abundants. 

Platges de Costa Barcelona

Costa Barcelona t'ofereix més de 100 quilòmetres de platges de qualitat, per disfrutar del mar, amb tot tipus de serveis i ben comunicats amb la ciutat.

Parcs Naturals

Dotze parcs i espais naturals que representen quasi una quarta part del territori de les comarques: natura, paisatge, ecologia i cultura.  

Montserrat

Santuari, monestir i muntanya. Un dels eixos culturals de Catalunya: història, espiritualitat i una natura de característiques úniques.

Monestir de Sant Cugat

És un dels màxims exponents de l'art medieval a Catalunya. Cal visitar el magnífic claustre on hi destaquen els capitells.

Món Sant Benet

Al costat de Manresa, ciutat rica en cultura i patrimoni. El mil·lenari monestir és avui l'eix d'un projecte singular que inclou art, natura i gastronomia.

La Roca Village

Un paradís per a les compres a només 40 minuts de Barcelona, amb més de 130 botigues de grans marques i preus reduïts.

 

Granollers

El carácter comercial y cultural de esta ciudad, forjado a lo largo de los tiempos, tiene su símbolo en La Porxada, construida en el siglo XVI.

Enoturisme

Cinc denominacions d'origen (DO): Penedès, Alella, Pla de Bages, Catalunya i Cava, que ens ofereixen experiències turístiques úniques a prop de Barcelona.

Cripta Gaudí de la Colònia Güell

Obra emblemàtica d'Antoni Gaudí, declarada Patrimoni de la Humanitat, construïda en una singular colònia industrial del segle XIX.

Colònies industrials del Llobregat

Fàbriques i esglésies, habitatges obrers i torres senyorials, escoles i teatres, carrers i jardins mostren el passat industrial al llarg del riu.

Circuit de Barcelona-Catalunya

A prop de la ciutat de Barcelona, i a poca distància de la costa, és cita obligada dels premis mundials d'automobilisme i motociclisme.

Castells

Increïbles torres humanes que arriben fins als deu metres d'alçada. Declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.
 

Cardona i la muntanya de Sal

Un centre urbà presidit per un castell medieval i un jaciment salí originat fa 40 milions d'anys i explotat ja des d'èpoques romanes.

Bagà i el Pedraforca

Un poblet del segle XIII perfectament conservat i un massís que és símbol del Pirineu en un entorn natural idoni per als esports de muntanya.