Vols aparèixer en la web, butlletí i xarxes socials de BCN+?

 

1. Inclou directament activitats a la nostra agenda a través del formulari que trobaràs aquí: blog.barcelonaesmoltmes.cat/publicar-agenda. Cada setmana triem les més destacades per incloure-les al butlletí. 

2. Mira tots els articles publicats i enllaça des de la teva web al que parli del teu territori:  www.barcelonaesmoltmes.cat i blog.barcelonaesmoltmes.cat

3. Incorpora el logotip de Barcelona és molt més i l'enllaç www.barcelonaesmoltmes.cat a la teva web.

4. Aquí pots trobar el logotip que necessites: www.diba.cat/dturisme/imatge-corporativa-logotips

5. Estigues atent i si t’hem mencionat en un post fes un comentari i aprofita per donar més informació als seguidors. 

Així és com es veuran els teus esdeveniments

Festa Major a Vilafranca del Penedès
Sol i platges

La Festa Major de Sant Fèlix Vilafranca és una de les més singulars i participatives de tota Catalunya. Processons, cercaviles, ac...

En família

Ara pots visitar l'obra més desconeguda de Gaudí. Un jardí únic que va dissenyar i regalar a la família Artigas com a mostra d'agr...

Gastronomia i enoturisme

Aquest maig, 16 cellers del Penedès t’obren les portes durant la primavera.

Publicar a l'agenda de Barcelona és molt més

L'agenda de Barcelona és molt més promociona les activitats turístiques públiques i privades de les comarques de Barcelona.

L'agenda publica festes tradicionals, fires, activitats culturals i a la natura, esdeveniments gastronòmics i esportius, i tota activitat dirigida a complementar l’experiència turística del visitant i turista. A l'agenda no es publicaran paquets turístics ni els serveis principals que s’integren en un paquet turístic, com poden ser l’allotjament, el servei de restauració o el transport.

Per publicar a l'agenda cal omplir totes les dades del formulari següent i tenir molta cura amb l'ortografia i la redacció. L'idioma de l'agenda és el català. Hi ha actes traduïts a altres idiomes, la Gerència de Serveis de Turisme es fa càrrec d'aquestes traduccions.

El fet d'omplir el formulari no implica obligatòriament que l'activitat es publiqui. La Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona es reserva el dret de no publicar-les si no les considera adequades. 

Cada setmana, d'entre totes les activitats es trien les més rellevants i representatives de cada comarca per incloure-les en el butlletí turístic. 

Atenció amb les fotografies!
Per publicar a l'agenda cal pujar una imatge representativa i atractiva de l'activitat. 
No ha de pesar més de 150 kB ni menys de 50 kB aproximadament.
El sistema només accepta que la imatge sigui en format RECTANGULAR HORITZONTAL. Dimensions: 700x350

Accedeix al formulari

Moltes gràcies per publicar activitats i propostes a l'agenda de Barcelona és molt més! 
Més informació: webturisme@diba.cat

Vols enviar-nos imatges?

Per gestionar la cessió de les imatges i dels seus drets pel que fa a territoris i empreses a la Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona, cal fer-ho a través d'aquest formulari. El formulari suporta arxius fins a 20 MB, en el cas que les imatges siguin més grans, pots adjuntar un enllaç de descàrrega a Observacions.

Accedeix al formulari

 

 

Com interactuar més amb les xarxes socials de BCN+