A l’estiu, a la platja!

Som uns enamorats del mar i de totes i cadascuna de les platges dels més de 100 quilòmetres de litoral de Costa Barcelona. Cap al nord, platges grans i extenses com les de Calella i Santa Susanna. I cap al sud, platges de sorra fina i daurada, com les de Castelldefels, s'alternen amb la costa escarpada del Garraf i cales recòndites, com la de la Vinyeta, de fàcil accés.

Un litoral que et convida a resseguir-lo, de nord a sud, per descobrir la platja, l'esport nàutic i l'activitat que més t'agrada, a tu i a la teva família. Malgrat de MarSanta SusannaPineda de Mar i Calella són Destinacions de Turisme Familiar amb activitats i serveis per gaudir amb comoditat de la platja amb els més petits.

I si el que t'agrada és fer esport, a Santa Susanna, Calella i Castelldefels, Destinacions de Turisme Esportiu, ho tenen tot a punt, instal·lacions, allotjaments i serveis preparats perquè no t'aturis. I al llarg de la costa, t’esperen fins a nou ports esportius, nombrosos clubs i dues estacions nàutiques: la de Santa Susanna i la de Vilanova i la Geltrú, on la vela i el windsurf són les activitats nàutiques per excel·lència.

Alguns suggeriments, de nord a sud: a Canet de Mar no et perdis les platges planes i llargues i una àrea protegida on descobriràs plantes autòctones com el fonoll marí o el rave de mar. A Arenys de Mar, vila d'esperit mariner, passeja pel port i participa de la subhasta del peix a la llotja. A Mataró, a tocar de les platges, fes shopping amb les millors marques i l'encant dels tradicionals mercats mediterranis. I per prendre un aperitiu a peu de platja o un cafetó al port, et recomanem la tranquil·litat del bonic poble de Premià de Mar.

Continua el recorregut a Badalona on pots gaudir del passeig marítim, el pont del petroli, el casc antic i les nits d'estiu a la terrassa de la fàbrica d'Anís del Mono. A Castelldefels els nens s'ho passaran d'allò més bé fent castells a les platges de sorra fina. I per plans romàntics, passa els capvespres entre les propostes culturals de Sitges... o degusta un exquisit arròs de la llotja de Vilanova i la Geltrú i remata el dia amb un passeig en veler amb copa de cava per la seva costa.


Més informació:

Malgrat de Mar
Santa Susanna
Pineda de Mar
Calella
Badalona
Castelldefels
Vilanova i la Geltrú