Esport a peu de platja

A més de prendre el sol i jeure a la sorra, Costa Barcelona t'ofereix un gran ventall de propostes per aprofitar activament el teu temps lliure. A les platges i als ports nàutics pots fer-hi caiac, windsurf o vela, i molt a prop hi trobaràs magnífiques instal·lacions on jugar a futbol, vòlei i bàsquet, nedar o fer atletisme. L'aposta per l'esport és tan forta que tres poblacions del litoral han aconseguit esdevenir 'Destinacions de Turisme Esportiu'. Ja saps quines són?

Castelldefels és un dels tres municipis distingits amb la marca Destinació de Turisme Esportiu per l'alta qualitat dels seus recursos i serveis esportius. L'Agència Catalana de Turisme valora especialment les seves instal·lacions per practicar rem i piragüisme en aigües tranquil·les i considera que el Canal Olímpic de Catalunya és un lloc de primer nivell on esportistes d'elit i professionals poden preparar-se físicament amb les màximes garanties. Però també està obert aamateurs, així que agafa el vestit de bany i ves-te'n cap a Castelldefels a passar el dia!

La certificació DTE també l'ostenta, orgullosa, Santa Susanna. La bonica població del Maresme està encantada que es reconegui el seu paquet d'activitats, serveis i establiments per a la pràctica de l'esport, i, més concretament, l'esforç del municipi per promocionar el ciclisme, la vela lleugera, el futbol i la resta d'esports col·lectius. Les nombroses vies locals exemptes de trànsit et semblaran un paradís si ets amant del ciclisme de carretera, mentre que si ets aficionat a la BTT gaudiràs de molts moments de felicitat esportiva recorrent els itineraris senyalitzats que discorren per les muntanyes del Corredor i el Montnegre.

Una altra localitat turística del Maresme que ha obtingut el seu segell DTE és Calella, i ho ha aconseguit principalment per no tenir por als grans reptes. Les aigües del Mediterrani i les terres de la Serralada Litoral acullen esportistes compromesos, molts d'ells estrangers, atrets pel prestigi de les mitges maratons i les triatlons de llarga distànciaque s'organitzen en aquest racó envejable de Costa Barcelona. Vols unir-te a ells?

  • A les comarques de l'interior de Barcelona també hi ha una pila d'activitats per als amants dels esports a l'aire lliure. A la web de Barcelona és molt més hi són totes!


Més informació:

Turisme de Castelldefels
Canal Olímpic de Catalunya
Turisme de Santa Susanna
Turisme de Calella
Parc Natural del Montnegre-Corredor
Parc de la Serralada Litoral