Greens amb vistes

Si ets dels que saben què volen dir paraules com pitch, tee, rough i swing, segur que estaràs encantat de descobrir que, a menys d'una hora del centre de Barcelona, hi ha una excel·lent oferta de camps de golf reconeguts internacionalment. Amb vistes al mar o al cim de les muntanyes, al costat de pobles encisadors i amb una cuina innovadora que no s'oblida de la tradició gastronòmica, a què esperes per conèixer greensnous? 

Les comarques de Barcelona han estat beneïdes amb uns espectaculars entorns naturals que es poden gaudir de mil maneres. Una de les més selectes és el golf, un esport ideal per els qui estimen les activitats físiques a l'aire lliure sempre que siguin relaxades i tranquil·les. A la costa, els clubs més prestigiosos són els de Sant Andreu de LlavaneresSant Vicenç de Montalt i Sitges, tres camps on es pot jugar en perfectes condicions els 365 dies de l'any gràcies a les bondats del climamediterrani.  

Més cap a l'interior, destaquen els clubs de golf de Sant Esteve Sesrovires, el BrullTerrassala Roca del VallèsVallromanes i Sant Cugat del Vallès, on els seus circuits, dissenyats per experts de renom, et seduiran segur: és igual que siguis jugador professional o amateur. Ben connectats amb les principals carreteres i aeroports, amb unes instal·lacions de qualitat i serveis de lleure molt complets, practicar el teu esport preferit no pot ser més atractiu!


Més informació:

Club de Golf Llavaneras
Golf Sant Vicenç de Montalt
Club de Golf Terramar (Sitges)
Club de Golf Barcelona (Sant Esteve Sesrovires)
Club de Golf Montanyà (El Brull)
Real Club de Golf El Prat (Terrassa)
Golf La Roca
Club de Golf Vallromanes
Club de Golf Sant Cugat