La teva platja, molt a prop

Segur que tens una llista infinita d'atractius turístics per visitar a Barcelona, però som a l'estiu i el que més et ve de gust és anar a la platja. Estirar la tovallola sobre la sorra i gaudir d'unes hores de relax vora el mar... És molt demanar? Per descomptat que no! Descobreix amb tren les platges de Costa Barcelona i, en un tres i no res, faràs realitat el teu desig.

Els grans sorrals se succeeixen al llarg de la línia R1, un traçat ferroviari amb unes vistes espectaculars entre Sant Adrià de Besòs i Malgrat de Mar. Si guardes el mòbil i gaudeixes dels grans finestrals, veuràs passar davant dels teus ulls un paisatge divers i canviant on s'alternen les platges familiars amb les nudistes, els ports de velers amb els de pesca, els palauets modernistes amb les cases marineres, les terrassetes tranquil·les amb l'emoció de les estacions nàutiques. Aquesta varietat és el principal distintiu d'un litoral que atreu, des de fa temps, molts visitants. 

I al sud de Barcelona trobaràs platges molt maques i ben comunicades amb la línia R2 del tren. Per una banda, té parades a sorrals urbans amb un munt de serveis i activitats per fer l'estada més agradable: seria el cas de Castelldefels i Cubelles, dues platges on oneja la bandera blava. La línia també t'apropa a cales tan petites i recòndites com les del Garraf, veritables paradisos naturals on gaudiràs de la tranquil·litat més absoluta si hi vas entre setmana.   

Amb les targetes de transport de Rodalies de Catalunya et pots moure per tot el litoral de Barcelona estalviant-te temps, preocupacions i diners. Esbrina quin tipus d'abonament et surt més a compte a la pàgina web de Transports Metropolitans de Barcelona.


Més informació:

Mapa de zones de Rodalies de Catalunya (Renfe)
Targetes de transport de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB)
Turisme de Barcelona
Turisme del Maresme
Turisme del Baix Llobregat
Turisme del Garraf