Passió pel motor

Costa Barcelona i a només 30 quilòmetres de la capital catalana, els aficionats al món del motor tenen a la seva disposició unes instal·lacions esportives que són l'enveja de molts. Es tracta del Circuit de Barcelona-Catalunya, un espai privilegiat on es programen cada temporada alguns dels premis d'automobilisme i motociclisme més importants del món. Apropa't a Montmeló i deixa que el cor et faci rum-rum!

Inaugurat l'any 1991, el Circuit de Barcelona-Catalunya és avui un lloc de pelegrinatge per a tothom a qui li agradi l'olor de carburant i l'ambient de les curses de velocitat. En les seves pistes se celebren regularment competicions de Moto GP i Fórmula 1, a més de proves de resistència, campionats de monoplaces i trobades de RallyCross.

Però el circuit és molt més que un lloc on observar com acceleren els pilots professionals. També ofereix als aficionats la possibilitat de viure l'emoció del motor en primera persona, ja que, en dies determinats, es pot rodar per les pistes amb el propi vehicle o llogar un vehicle de competició. Si somies amb conduir un Ferrari, un Lamborghini o un Porsche, ara ja saps on fer realitat el teu somni!

La teva passió són les dues rodes, però amb tracció humana? Doncs estàs de sort! Un parell de cops a la setmana, el circuit s'obre al ciclisme de carretera i permet que professionals i amateurs d'aquest esport entrenin de manera segura en les seves instal·lacions. Consulta els horaris dels bicircuits i gaudeix del teu esport preferit en un dels millors traçats del món.


Més informació:

Circuit de Barcelona-Catalunya
Turisme del Vallès Oriental