Slow food
-
Marisqueria Pepet
Restaurants Costa BarcelonaNegoci familiar fundat l'any 1988 ubicat a Malgrat de Mar que elabora cuina marinera amb productes de temporada seleccionats amb molta cura, i ofereixen diferents tipus de menús, apart del menú diari, i també ofereixen menjar per emportar. Les seves especialitats són per una banda el peix, els arrossos i el marisc i, per l'altre, la cuina a la brasa que serveixen en dos menjadors interiors i en una terrassa que es pot utilitzar durant tot l'any perquè està climatitzada.
-
Món
Restaurants Paisatges BarcelonaEl restaurant Món fa una nova proposta gastronòmica al Bages: platets per compartir basats en els ingredients de temporada dels seus horts, i els productes propis del territori, amb el toc de qualitat sempre present a Sant Benet. Més de 20 propostes suggerents amb les que es pot dinar, sopar o fer un mos entre hores, ja sigui a la sala o bé a la renovada terrassa exterior.
-
Masia Can Sors
Restaurants Costa BarcelonaLa Masia de Can Sors, a Alella, ofereix una llarga llista de propostes de la cuina catalana, com cargols a la llauna, carxofes a la brasa i patates al caliu, broquetes de sípia amb patata i ceba confitada, cassoleta de rap a la marinera, tronc de lluç amb romesco o amb cava, peus de porc amb llagostins, filet amb porto amb foie i tòfona, a més de tot tipus de carns a la brasa.
-
Mas d’Osor
Restaurants Paisatges BarcelonaEn una masia, en un entorn inmillorable, Mas d’Osor s’erigeix per oferir un ampli ventall de cuina creativa i d’autor: des de plats del menú especial com els gerds glaçats de Bloody Mary amb wasabi i pols d’api o el pinxo de pop: fins els aperitius tant a l’interior com al’exterior del restaurant.
-
Mare Nostrum
Restaurants Costa BarcelonaUbicat a la primera planta de l'hotel Ciutat de Tarragona, la seva oferta gastronòmica es una cuina mediterrània i de productes autòctons de temporada especialment seleccionats per oferir la màxima qualitat en la seva elaboració. La carta és avantguardista amb una base tradicional plena d'aromes, també elaboren diferents tipus de menú i un menú pels més petits i tot això en un ambient acolidor, elegant i modern. A la carta de vins disposen de més de 10 D.O. per a un perfecte maridatge.
-
Mas Roquer
Restaurants Costa BarcelonaUbicat a Vilanova i la Geltrú, al càmping de primera categoria Vilanova Park, aquest establiment és una masia envoltada de jardins ideal per anar amb nens que disposa de menjador interior i de salons privats per a diverses celebracions. Elaboren cuina de mercat i de temporada i disposen de plats sense gluten i per a vegetarians que ofereixen en un menú diari de dilluns a divendres i a un altre pels caps de setmana.
-
Muffins
Restaurants BarcelonaMuffins és un restaurant d'estil modern, fill del Chicoa, tot un referent de la cuina catalana a Barcelona, especialista en bacallà.
-
Las Delícias
Restaurants Costa BarcelonaNegoci familiar fundat l'any 1989 que elabora cuina mediterrània oferint un menú diari, l'especial i un altre per emportar. Són rostisseria i pizzeria a la vegada, però també elaboren paelles, arròs negra, fideuà, rap a la crema d'alls tendres i gambes i el seu plat estrella, ravioli de carbassó farcit de cua de bou sobre parmentier de patata. El local és clàssic i agradable i es troba a Castelldefels.
-
Cal Turu
Restaurants Costa BarcelonaLa brasa és el principal argument gastronòmic d'aquest establiment, que posa tot tipus de carns diferents a la graella. Situat en un antic edifici industrial del centre de Vilassar de Dalt, completa la carta amb altres opcions de cuina mediterrània i de mercat.
-
Mamacafé
Restaurants BarcelonaRestaurant de decoració i ambient modern situat en una antiga galeria d'art del barri del Raval. La cuina és de tipus mediterrani amb influències d'altres cultures i ofereix menús de migdia i de cap de setmana.