Muffins

Muffins és un restaurant d'estil modern, fill del Chicoa, tot un referent de la cuina catalana a Barcelona, especialista en bacallà. La intenció de la seva oferta gastronòmica és no encasellar-se en cap etiqueta culinària. Pretén oferir plats sempre ben executats i amb garantia que agradaran. Així, la carta està confeccionada amb un peu en la tradició catalana renovada i l’altre en les influències franceses clàssiques, però sense oblidar l’atenció al producte de temporada tractat amb coccions senzilles i respectuoses. Fins i tot fa l’ullet a les últimes tendències, amb propostes com ara el lluç al vapor sobre crema de patata lleugera amb cruixent de pernil, el rosbif de tonyina amb tartar d’escalivada o algunes postres de contemporània delicadesa. A Muffins es pot demanar tant una sofisticada amanida de llamàntol com unes tripes amb cap i pota, un saltat de bolets amb alls tendres i angules, un llobarro brasejat amb rossinyols i cebetes, o un peu de porc farcit de carn amb una excel·lent salsa de bolets. Hi ha dos productes, això sí, que tenen més protagonisme: un és el bacallà, per la qual cosa no hem de deixar de tastar l’assortiment compost pel bacallà a la planxa, el barceloníssim bacallà a la llauna i el gratinat amb allioli; i l’altre és el foie-gras, que s’elabora de múltiples maneres, amb oporto, en milfulls amb ou ferrat, sobre un filet amb salsa de crema i unes ortodoxes patates allumette cruixents, o en carpaccio amb vinagreta de tòfona. La carta de vins inclou més d’una trentena de referències clàssiques del país. Amb un decorat molt atractiu i innovador, crea uns espais acollidors on és possible parlar de negocis, quedar amb els amics o fins i tot gaudir d’un sopar romàntic.
Preu mitjà
Mig
Situació
Urbà

Al mapa