Soleil et plages

Dans les villages côtiers des régions de Barcelone, il est très facile de trouver la plage que vous recherchez. Découvrez votre coin préféré de la Méditerranée et profitez des plaisirs sans fin du soleil et de la mer.

Idées de voyage

Ne manquez pas nos plans Soleil et plage
<p>Espais Naturals del Delta del Llobregat</p>

Arribes al divendres sense temps per planejar el cap de setmana? Potser et ve de gust canviar d’aires sense empassar-te les cues de l'autopista. Doncs molt més a prop del que et penses tens moltes opcions per gaudir de la cultura i la natura de forma respectuosa i sostenible. Segurament ja coneixes el segell de turisme sostenible Biosphere; el que potser encara no has descobert són aquests llocs que et faran gaudir de moments inoblidables. Els descobrim?

<p>Platja del Masnou</p>

I per a tu, què és el millor del Maresme? L’estiu? Que té molts dies de sol i bon temps durant tot l’any? Els seus cels blaus i lluminosos? Que no cal triar mar o muntanya? Les raons per venir al Maresme són moltes… i avui te'n portem una altra: el Maresme té un centenar d’empreses certificades amb el segell de sostenibilitat Biosphere. Això vol dir persones que treballen per millorar productes i serveis i reduir al màxim l’impacte en la natura i l’entorn. A continuació t’ensenyem alguns d’aquests 100 plans que pots fer aquest estiu. Continua llegint perquè et sorprendran!

<p>Sitges</p>

Quelle Barcelone connaissez-vous ? Les plages du Maresme, Montserrat, Montseny ou Sitges sont quelques-uns des sites à visiter si vous venez à Barcelone cet été. Réservez quelques jours pour découvrir un territoire unique dont le patrimoine culturel, naturel et gastronomique vous surprendra.

Affichage des résultats 1 - 3 parmi 11.

Guides et cartes

Planifiez votre visite

Découvrez Costa Barcelona

Un territoire où la mer est le point de départ 

Trouvez toutes les ressources

<