8 ciutats per fer shopping


Vés de compres mentre passeges per nuclis urbans plens d'història, edificis emblemàtics, carrers amb encant i dinàmiques avingudes. Als eixos comercials de Granollers, Igualada, Mataró, Terrassa, Sitges, Vic, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú pots trobar botigues de marques internacionals i establiments de tota la vida, una fórmula ideal per fer-hi el millor shopping. Mira, remena i compra en 8 eixos comercials absolutament únics!

1. Granollers

Des de sempre, la gent del Vallès s'ha apropat a Granollers per fer les seves compres. Els dijous principalment, ja que són dies de mercat a la Plaça Porxada, però la resta de la setmana també s'hi pot trobar una bona excusa... Hi ha més de 2.000 botigues en un centre urbà que prioritza els vianants, amb molts carrers per passejar, mirar i comprar amb tranquil·litat. 

 

2. Igualada

El comerç també ha estat sempre un element molt important en la història de la capital de l'Anoia, amb un model urbanístic especialment pensat perquè s'hi puguin compaginar les compres i el gaudi del temps de lleure. A Igualada hi trobaràs els millors productes de pell, i també roba de punt exterior i interior d'una qualitat extrema. No oblidem que la ciutat acull el clúster tèxtil de moda en punt més gran d'Espanya! I dos cops a  l'any, les velles fàbriques i adoberies es converteixen en pop up stores de moda on marques de primer nivell hi venen els seus estocs i mostraris a preus únics al REC.0.

 

3. Mataró

La tradició comercial de Mataró ve de l'època romana i encara conserva aquell dinamisme que la converteix en un lloc ideal per fer shopping. Amb petits comerços familiars de productes locals, mercats fixos i mercats setmanals, els eixos comercials plens de botigues, bars i restaurants que donen vida als carrers i places del centre històric on contínuament hi ha activitats. Creus que podràs resistir la temptació de treure la targeta?

 

4. Terrassa

Centre comercial i de serveis, Terrassa sembla tenir sempre les portes de les botigues ben obertes. Al carrer Sant Pere, per exemple, amb els bonics aparadors originals d'altres èpoques. També a la Rambla d'Ègara, on tan fàcil és trobar idees per fer un regal que sorprengui fins i tot als més ascetes. O al Raval de Montserrat, amb el centenari mercat de la Independència ple de productes artesans que només s'elaboren per aquestes terres.

 

5. Sitges

Sitges és una de les destinacions de compres més importants de les comarques de Barcelona. Serà per l'encant del seu centre comercial totalment lliure de cotxes; per les relaxades lleis comercials que permeten obrir portes quan d'altres pobles fan festa; o per l'originalitat dels productes que s'hi venen… la qüestió és que Sitges ofereix una experiència de shopping al·lucinant per a un municipi de menys de 30.000 persones.

 

6. Vic

Els dimarts i els dissabtes són dies de mercat a la Plaça Major de Vic, una cita imprescindible per als amants de les fires amb animals vius, verdures fresquíssimes i productes artesans de la millor qualitat. Però també et pots acostar qualsevol altre dia al seu eix comercial, i arrodonir la jornada de compres amb un tastet de la deliciosa gastronomia local o una visita al Museu Episcopal i la catedral de Sant Pere

 

7. Vilafranca del Penedès

Passejar pel centre de Vilafranca del Penedès, la capital del vi, et permet gaudir d'una gran varietat de comerç especialitzat, amb botigues modernes i establiments tradicionals i centenaris on trobar tot allò que necessites: productes selectes d'alimentació, vins i caves, artesania, equipament per a la persona i la llar...  I els dissabtes al matí, la tradició comercial medieval es posa al dia amb el mercat ambulant dels dissabtes, un mercat que compta amb més de dues-centes parades distribuïdes pel centre de la ciutat.
 

8. Vilanova i la Geltrú

La Rambla és l'eix social i comercial de Vilanova i la Geltrú, un carrer que t'atraparà amb la seva inusitada energia. De dilluns a dissabte, l'oferta de productes no té res a envejar a la d'una capital de província, i els diumenges són especialment interessants gràcies a les fires que s'hi munten a tocar del port, al peu del monument a Francesc Macià. Per saber de què van, consulta'n l'agenda!

 

  • Vols comprar les millors marques a preus irresistibles? Apropa't a La Roca Village i gaudeix d'una experiència de shopping de luxe.


Weiterführende Informationen:

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.