Experiències úniques

Turisme actiu, activitats culturals, esdeveniments esportius, itineraris guiats a la natura ... Si vols gaudir de múltiples activitats a les comarques de Barcelona, no et perdis aquestes oportunitats!

Descobreix els vins J. Miquel Jané i la gastronomia del Penedès

$altText

Aprofita l'oportunitat de passar una jornada envoltat de natura, viticultura i enologia al celler J. Miquel Jané.

Primer podràs fer un curs de viticultura a peu de vinya. Després aniràs a veure la bodega, on faràs un tast de quatre vins que han rebut premis internacionals; durant el tast, l'enòleg del celler t'explicarà els secrets dels vins. Aquesta activitat té una durada d'una hora i mitja i, un cop finalitzada et faran entrega d'un dossier explicatiu del curs que et servirà de guia pràctica.

Després de la visita gaudiràs d'un menú a la brasa, que es caracteritza pels productes de temporada de la comarca del Penedès, un menú amb plats singulars i amb estil propi que, de ben segur, et deixaran un bon sabor de boca. La brasa es fa a la pròpia finca, a l'aire lliure, amb sarments i ceps de les vinyes.

També disposen d'un menú alternatiu per a les persones amb al·lèrgies, vegetarianes i/o celíaques, perquè, d'aquesta manera, també puguin gaudir del restaurant. En aquest cas, s'hauria d'avisar amb antelació.
 

Producte
Públic final
Tipus de client
Sènior
Grup
Família
Parella
Mercat
Català
Espanyol
Anglès
Francès