Fes pícnic amb bones vistes

T'agrada dinar amb bones vistes? Ets dels que es paren als miradors? Et proposem cinc àrees de pícnic amb mirador des d'on gaudir de l'espectacle de la natura.

1. Àrea de pícnic del Coll de Josa 

A la carretera C-563 entre Gósol i Josa del Cadí trobaràs aquesta àrea de pícnic, a pocs metres del cartell on canvien de nom la comarca i la província, tot i que aquesta àrea és en terres berguedanes. Hi trobaràs quatre taules de fusta, algunes amb ombra, i el mirador, des d'on gaudiràs de les vistes de l'encantador poble de Gósol i de la cara oest del Pedraforca.

GPS: 42°14'58.98"N    1°39'1.58"E

2. Àrea de pícnic de l'Ermita de Sant Ramon (Sant Boi de Llobregat) 

A la muntanya de Sant Ramon trobaràs l'ermita del mateix nom i tretze taules de fusta. L'ermita és de finals del segle XIX; davant l'entrada hi ha una petita zona d'esbarjo i una gran escalinata des d'on gaudiràs d'unes magnifiques vistes del Baix Llobregat i el Barcelonès. Les taules, moltes amb bona ombra, estan repartides en tres espais diferenciats: dos al costat de l'ermita i un tercer més gran al vessant de la muntanya. 

GPS: 41°20'15.94"N    2° 0'40.39"E

3. Àrea de pícnic d'Aiguafreda de Dalt (Aiguafreda)

Magnífic paratge a les portes del Parc Natural del Montseny. En el conjunt monumental d'Aiguafreda de Dalt trobaràs dues taules de fusta sota uns porxos i un mirador al lateral nord de l'església. També hi ha una bonica font. El conjunt monumental inclou l'església de Sant Martí, del segle IX, un comunidor i una cova-cripta. A més, des d'aquí pots iniciar alguna passejada pel Parc Natural del Montseny. 

GPS: 41°47'19.38"N    2°15'27.45"E

4. Àrea de pícnic de la Miranda d'Espiells (Sant Sadurní d'Anoia)

Al veïnat d'Espiells trobaràs aquest bonic indret amb dues taules ombrejades i ben separades. Es troba dalt d'un petit turó amb una torre de vigilància d'estil noucentista que dona nom al lloc. Des d'aquí gaudiràs de bones vistes.

GPS : 41°26'12.56"N    1°48'38.44"E

5. Àrea de pícnic del Mirador dels Apòstols (Abadia de Montserrat)

A la terrassa del restaurant Mirador dels Apòstols trobaràs aquesta àrea de pícnic. Té 38 taules de fusta, algunes juntes, però també d'altres amb una mica més d'intimitat. No hi ha ombra, però gaudiràs d'unes vistes impressionants, tant de l'Abadia com del paisatge. Recorda que, normalment, cada dia davant del santuari i molt a prop d'aquesta àrea de pícnic, hi ha un mercat de productes artesanals boníssims dels pagesos dels pobles del voltant, on podràs comprar el famós mató de Montserrat i d’altres productes.

GPS: 41°35'38.05"N    1°50'24.29"E

  • Aquest és un més d'una sèrie d'articles sobre les àrees de pícnic de les comarques de Barcelona, escrits per Marta Dachs, creadora del blog Som de pícnic.


More information:

El Berguedà
El Baix Llobregat
El Pedraforca
Parc Natural del Montseny
Parc Natural de Montserrat

Vols estar informat de tota l'agenda del cap de setmana?

Subscriu-te
Butlletí setmanal