No t'ho perdis

<p>Fira del Formatge a Osona</p>

De la pastura de vaques, ovelles i cabres fins a taula en forma de formatge i postre làctic. Al Lluçanès no hi ha secrets i pots venir quan vulguis a comprovar tot el recorregut de la llet des dels camps, granges i processadores fins els restaurants

Properament...

Gastronomia

Tot un mes ple de propostes per donar a conèixer la flor d’hivern, producte estrella de l’agricultura de Sant Boi.

Tapes i vins amb ànima
Enoturisme

Explora la combinació més mística amb una selecció exclusiva de vins i tapes ideals per delectar-te per Setmana Santa.

Artichoke of El Prat de Llobregat
Gastronomia

The El Prat Artichoke Festival is the main event of a month dedicated to this vegetable. Absolutely delicious!

 

 

El + vist

<p>Una càmper pel Bages</p>

El Grand Tour de Catalunya és un recorregut de més de 2.000 quilòmetres inspirat en els grans viatges de mitjan segle XIX. Està concebut per fer-lo en una ruta única de tretze dies o en cinc trams d’entre cinc i set dies, però, justament, el fet que estigui dividit per etapes permet planificar petites escapades segons els dies que tinguis disponibles. A continuació et fem tres propostes ideals per fer en autocaravana i descobrir els millors paisatges de les comarques de Barcelona.

<p>Festa de la Verema d'Alella</p>

La verema sempre ha estat identificada amb la festa. Des de temps antics, la recol·lecció del raïm ha tingut caràcter de ritual, ja sigui pel seu arrelament a les terres mediterrànies o per la seva ànima popular amb les colles formades per veremadors i veremadores. Encara que avui dia el procés està majoritàriament mecanitzat, el moment de separar el raïm de la vinya continua essent motiu de celebració, i són molts els pobles i ciutats de les comarques de Barcelona que organitzen festes de la verema obertes a tothom. Així que treu l'agenda!

<p>Passeig en bicicleta al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Monstseny</p>

És fàcil parlar de sostenibilitat, però a vegades costa més portar-la a la pràctica. A l'hora de pensar en els plans pel cap de setmana o en una escapada més llarga pot ser que no sàpigues per on començar a buscar, per això avui t'oferim algunes de les millors propostes per practicar un turisme responsable al Vallès Oriental.

Showing 1 - 3 of 20 results.

Guies i mapes