Va de cine...

El setè art té la capacitat de transportar-te a mons llunyans, de recrear ambients i submergir-te en mil i una històries convidant-te a evadir-te, emocionar-te, divertir-te i passar-t'ho d'allò més bé. Els Festivals de Cinema sempre són una bona ocasió per veure estrenes, grans llargs o curtmetratges que no acostumen a arribar a les sales  o joies secretes que continuarien quedant en l'anonimat si algun festival no les programés. Saps tots els que es celebren a les comarques de Barcelona?

El Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya és sens dubte el més mediàtic a Catalunya. Nascut a Sitges l'any 1968 compta amb una sòlida trajectòria i es desenvolupa en un marc estimulant de trobada, exhibició i  presentació. Un festival que se celebra a principis a l'octubre amb projeccions cinematogràfiques, exposicions, conferències i la presència d'intèrprets, directors i productors de renom internacional. Et perdràs veure d'a prop al teu actor o actriu preferit... ?

FILMETS Badalona Film Festival, és un festival de curtmetratges amb gran  ressò internacional, que es realitza al novembre, i on han participat talents del món del cinema d'impacte mundial.

I si ets un incondicional de les sèries, El Festival Zoom de Ficció TV d'Igualada és el teu festival! Amb una aposta decidida per les pel·lícules d'àmbit internacional, el festival  es consolida com un referent en el panorama de la ficció televisiva.

Has fet de la muntanya la teva passió? El  Festival de Cinema de Muntanya i Aventura de Torelló et presenta els millors films a nivell mundial sobre muntanya natura, 10 dies de documentals de  gèneres diversos: expedicions, reportatges de natura, esports d'aventura, etc.

Si al juliol estàs a prop de la platja d'Ocata, tens l'oportunitat d'assistir al Fascurt, el festival de curtmetratges del Masnou que s'ha consolidat com un referent important en el món de l'audiovisual.

Si prefereixes un cinema diferent... el Festival Fantosfreak de curtmetratges de Cerdanyola del Vallès, et permet conèixer el cinema freak, estrany, surrealista i original. Un festival d'entreteniment i molt divertit, que es realitza, durant 5 dies, a l'aire lliure en sessions nocturnes.

  • I per finalitzar, vols saber què és el Most Festival? Un maridatge perfecte de cinema, vi i cava cada novembre a Vilafranca del Penedès que recull la millor producció audiovisual de la cultura del vi i el cava, hi estàs convidat!


More information:

Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya
Filmets/Badalona films festival
Festival Zoom a Igualada
Festival de Cinema de Muntanya de Torelló
Fascurt/ Festival de Curtmetratges del Masnou
Festival Fantosfreak de Cerdanyola
Most Penedès- Festival Internacional de Cinema del Vi i el cava a Vilafranca del Penedès
Catalunya Film Festivals

Vols estar informat de tota l'agenda del cap de setmana?

Subscriu-te
Butlletí setmanal