No t'ho perdis

<p>Tram de la ruta del riu Tourdera entre Malgrat de Mar i Palafolls</p>

Calçat esportiu, roba còmoda, casc i una bicicleta. Això és tot el que necessites si vols passar un dia fantàstic pedalant a prop de casa. Surt a passejar en família, gaudeix de la natura i coneix la història amb aquestes sis rutes per fer amb bicicleta que et proposem a continuació.

Properament...

Esport

El campionat de BTT de Catalunya.

12a. edició dels Special Olympics Catalunya
Esport

Granollers és la seu de la 12a. edició dels Special Olympics, del 30 de març al 2 d'abril de 2023.

Open MAXXIS Marathon - Torrelles de Foix
Esport

Segon repte del calendari Open MAXXIS, 8 proves 8 reptes, que acull de nou Torrelles de Foix.

 

 

El + vist

<p>Ultra Cavalls del Vent</p>

If you like to run and the mountains, many interesting suggestions await you in the counties of Barcelona. Tough races where you can test your limits, narrow trails where you can find yourself again, endless tracks where you can enjoy the stunning beauty of nature. So choose your competition, put on your sneakers, and get ready to feel, stride by stride, an unusual feeling of freedom.

<p>Canal Olímpic de Catalunya</p>

Al matí, curset de windsurf o sortida amb caiac. A la tarda, un passeig en optimist per sentir a la pell la carícia de la brisa o una sessió d'esquí nàutic. L'endemà, uns salts al cable amb la planxa, iniciació al surf de rem o un tomb amb moto d'aigua. Al Canal Olímpic de Catalunya pots fer tot això, i molt més. Vols descobrir si tens el cos a prova d'aigua?

<p>El Montseny: Turó de l'home i les Agudes</p>

Arribar a dalt de tot d'una muntanya, fer un cim, sempre comporta una sensació de culminació, de creuar la meta, d'objectiu acomplert. Si a més a més aquest cim és el més alt d'un territori, o un dels més estimats, o un dels que el seu nom s'associa a llegendes o a moments històrics, aleshores aquestes sensacions encara s'incrementen. En les següents línies recollim els que considerem els cims més mítics de les comarques de Barcelona, tots recomanables per conèixer i provar d'arribar al capdamunt!

Showing 4 - 6 of 9 results.

Guies i mapes